Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Pēc atkārtotas testēšanas Rēzeknes pansionātā atklāti kopumā 65 Covid-19 gadījumi

Atkārtota testēšana Rēzeknes pansionātā atklājusi kopumā 65 Covid-19 gadījumus gan klientiem, gan darbiniekiem, informēja pilsētas Sociālā dienesta vadītājs Gunārs Arbidāns.

Pirmdien pansionātā veiktas atkārtotas analīzes, kas uzrādīja pozitīvus testa rezultātus 49 pansionāta klientiem un 16 darbiniekiem.

"Labā ziņa ir tā, ka saslimšana norit bez simptomiem vai izteikti vieglā formā. Lai ierobežotu turpmāku infekcijas izplatīšanos, sadarbojamies ar Slimību profilakses un kontroles centru (SPKC), ievērojot viņu rekomendācijas un pieturoties pie rīcības plāna," paskaidroja Arbidāns.

SPKC dati liecina, ka šonedēļ Rēzeknē fiksēts straujš saslimušo skaita pieaugums, un trešdien ziņots par 55 jauniem gadījumiem. Rēzeknē 14 dienu kumulatīvais ar Covid-19 saslimušo skaits ir 81 cilvēks.

Jau ziņots, ka oktobra beigās pansionātā bija zināms par 18 ar Covid-19 saslimušiem klientiem, kā arī astoņiem darbiniekiem.

Pēc Arbidāna teiktā, slimnieki ir izolēti, tāpat klientiem aizliegts pamest pansionāta ēku, kas esot psiholoģiski grūti. Palielinājusies arī darbinieku slodze, jo daļa atrodas karantīnā.

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas