Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Piektdien atklātais Covid-19 gadījums reģistrēts Rīgā, pacients inficējies ārvalstīs

Vienīgais piektdien Latvijā atklātais Covid-19 inficēšanās gadījums reģistrēts Rīgā, un pacients nesen atgriezies no ārvalstīm, kur, visticamāk, arī inficējies, aģentūru LETA informēja Slimību profilakses un kontroles centrā (SPKC).

Konstatējot vienu jaunu inficēšanās gadījumu, Rīgā kopējais aktīvo saslimšanu skaits pieaudzis līdz 59.

Piektdien saslimušais pacients ir vecumā grupa no 50 līdz 59 gadiem. SPKC pārstāve Ilze Arāja aģentūrai LETA atklāja, ka pacients atgriezies no trešās valsts, proti, Eiropas Savienībā vai Eiropas Ekonomiskajā zonā neietilpstošas valsts.

Kopumā aktīvi saslimšanas gadījumi joprojām ir reģistrēti 39 pašvaldībās. Tie ir Ludzas, Ciblas, Alūksnes, Bauskas, Baldones, Burtnieku, Cēsu, Daugavpils, Garkalnes, Jelgavas, Kārsavas, Kocēnu, Krustpils, Kuldīgas, Ķekavas, Lielvārdes, Limbažu, Līgatnes, Mārupes, Ozolnieku, Priekuļu, Riebiņu, Rugāju, Salacgrīvas, Salaspils, Saldus, Siguldas, Skrundas, Smiltenes, Stopiņu, Tukuma un Vecpiebalgas novadi, kā arī Valmiera, Jūrmala, Jelgava, Liepāja un Rīgā.

Visvairāk aktīvo saslimšanas gadījumu joprojām reģistrēts Rīgā, savukārt otrais lielākais inficēto skaits - 39 -reģistrēts Priekuļu novadā, kamēr trešais - Bauskas novadā, kur zināms par deviņiem inficētajiem.

Jau ziņots, ka pagājušajā diennaktī, veicot 1686 Covid-19 testus, konstatēts viens inficēšanās gadījums.

Latvijā kopumā veikti 136 567 izmeklējumi, saslimušas 1111 personas un 30 mirušas. Vadoties pēc 18.jūnija datiem, no Covid-19 izveseļojušās 903 personas.

Nacionālā veselības dienesta informācija liecina, ka pēdējās diennakts laikā stacionēti jeb slimnīcā ievietoti divi pacienti ar Covid-19. Kopumā stacionāros ārstējas deviņi pacienti, no kuriem astoņi ir ar vidēji smagu, bet viens ar smagu slimības gaitu. Līdz šim no stacionāra izrakstīti 172 pacienti, taču šis skaitlis ietver gan atlabušos, gan mirušos.

 

 

 

 

Top komentāri

MM
M
No KURAS VALSTS atveda?! Kāpēc nerakstat? Tas ir ļoti svarīgi!
Ak,
A
Sakiet jau nu skaidrā valodā- no Krievzemes,un šis cilvēks nav vienigais no turienes,kurš atved ,,dāvanu" Latvijai.
Ilzite
I
Nu katad nebus riga. Jo visi reisi pienak riga. Un tikai tad brauc uz mājām kur dzivo. Bet plusinus dabujam mes ridzinieki. Tasar ir nekorekti
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas