Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Piektdien visvairāk jaunu Covid-19 gadījumu reģistrēts Rīgā, Daugavpilī un Aizputes novadā

No aizvadītajā diennaktī Latvijā atklātajiem 74 jaunajiem Covid-19 gadījumiem visvairāk ir reģistrēti Rīgā, Daugavpilī un Aizputes novadā, liecina Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) dati.

Rīgā ir reģistrēts 21 jauns saslimšanas ar Covid-19 gadījums, kopumā sasniedzot 252 gadījumus. Daugavpilī ir reģistrēti 14 jauni saslimušie, un kopumā pašlaik ar Covid-19 ir saslimuši 113 daugavpilieši. 

Vismaz 14 saslimušie reģistrēti arī Aizputes novadā, kur iepriekš Covid-19 slimnieku skaits nepārsniedza piecu gadījumu robežu. Pašlaik novadā reģistrēti 17 inficētie.

Deviņi jauni saslimšanas gadījumi ir atklāti arī Kuldīgas novadā, kur tagad ir 85 ar Covid-19 inficētie.

Četri jauni saslimušie reģistrēti Olaines novadā, kopumā sasniedzot 39, bet trīs Daugavpils novadā, sasniedzot desmit saslimušo kopskaitu.

Tāpat jauni inficētie reģistrēti Jūrmalā, Talsu, Ogres, Preiļu, Saldus novadā, kā arī dažās pašvaldībās, kurās vēsturiski nekad nav pārsniegta piecu saslimšanas gadījumu robeža, tādēļ precīzs skaits netiek atklāts.

No jaunajiem inficētajiem 15 ir vecumā no 30 līdz 39 gadiem, 12 saslimušie ir vecumā no desmit līdz 19 gadiem, vēl 12 saslimušie ir vecuma grupā no 20 līdz 29 gadiem, 11 saslimušie ir vecumā no 60 līdz 69 gadiem, bet pārējās vecuma grupās ir mazāks sasirgušo skaits.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas