Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +20 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 23. maijs
Leontīne, Ligija, Lonija, Leokādija

Prezidents apsver ideju par drošības ekspertu darba grupas izveidi

Valsts prezidents Raimonds Vējonis apsver ideju par drošības ekspertu darba grupas izveidi, kas risinātu dažāda veida jautājumus.

Noslēdzot šodien Melngalvju namā notikušo diskusiju par Latvijas drošību 21.gadsimta izaicinājumu apstākļos, prezidents atzina, ka iecere ir rosināt cilvēkiem domāt - lai nestāvam vienā punktā. "Lai būtu šī dažādība, kas ļauj pieņemt daudz izvērstākus lēmumus," viņš sacīja, atzīstot, ka viņam ir iecere nākotnē veidot drošības ekspertu darba grupu, kas risinātu šāda veida jautājumus.

Taujāta par šādas grupas izveidi, Valsts prezidenta likumdošanas un juridiskā padomniece Kristīne Jaunzeme aģentūrai LETA skaidroja, ka pašlaik norisinās diskusijas ar šīs dienas pasākuma ekspertiem par tālākajiem diskusiju cikliem un tēmām. Plānots, ka šāda veida diskusijas turpmāk varētu norisināties arī valsts reģionos.

Viņa atzina, ka apsvērta ideja par šāda veida grupas izveidi, taču vismaz pagaidām tā vēl esot "darba gaitā esoša ideja". Sākotnēji norisināsies diskusijas par nākamo diskusiju tēmām, viņa piebilda.

Līdz ar to konkrēts iespējamās ekspertu darba grupas nosaukums vai tas, kādā formātā grupa varētu strādāt, vēl nav zināms.

Jau ziņots, ka šīs dienas diskusiju mērķis bija raisīt plašāku domu un viedokļu apmaiņu par Latvijas un tās iedzīvotāju drošību ārpus ierastās izpratnes rāmjiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas