Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +4 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Rīgā teju divas trešdaļas no pirmdien atklātajiem Covid-19 gadījumiem

No aizvadītajā diennaktī atklātajiem 136 ar Covid-19 inficēšanās gadījumiem gandrīz divas trešdaļas ir reģistrētas Rīgā, bet salīdzinoši liels inficēto skaita pieaugums reģistrēts arī Rēzeknē, liecina Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) apkopotie dati.

Kopumā 14 dienu kumulatīvais saslimušo skaits galvaspilsētā pašlaik ir 940 cilvēki. Savukārt Rēzeknē reģistrēti 11 jauni saslimušie un kopējais pēdējās divās nedēļās saslimušo skaits ir sasniedzis 25 cilvēkus. Vēl trīs saslimušie reģistrēti Rēzeknes novadā, kopējam 14 pēdējās dienās saslimušo skaitam novadā pieaugot līdz sešiem cilvēkiem.

Pieci jauni ar Covid-19 inficētie ir reģistrēti Mārupes novadā, kopējam 14 dienu kumulatīvajam skaitam sasniedzot 30 cilvēkus. Bet pa četriem jauniem inficētajiem reģistrēti Liepājā un Cēsu novadā. Liepājā pēdējo divu nedēļu laikā kopā saslimuši 40, bet Cēsu novadā - 31 cilvēks.

Jauni saslimušie reģistrēti arī Daugavpilī, Jelgavā, Jēkabpilī, Ventspilī, Garkalnes, Ikšķiles, Babītes, Olaines, Ogres, Kuldīgas, Vecpiebalgas, Salaspils, Ķekavas, Stopiņu, Dundagas, Smiltenes, Saulkrastu, Ropažu, Līvānu, Burtnieku, Valkas un Krustpils novadā. Covid-19 pirmo reizi ir konstatēts Naukšēnu novadā.

Kopumā pašlaik inficēšanās ar Covid-19 konstatēta 86 Latvijas pašvaldībās. Lielākais pēdējās divās nedēļās saslimušo skaits ir Rīgā - 940, Daugavpilī - 183, Vecpiebalgas novadā - 99, kā arī Krāslavas novadā - 74 iedzīvotāji.

No aizvadītajā diennaktī inficētajiem 31 ir vecumā no 30 līdz 39 gadiem, bet 23 ir vecumā no 40 līdz 49 gadiem, kā arī ir vecāki par 70 gadiem. Citās vecuma grupās ir mazāk saslimušo.

 

 

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas