Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Svētdien valsts austrumu daļā gaiss sakarsīs līdz +27 grādiem

Svētdien Latvijā gaisa temperatūra paaugstināsies līdz +16..+23 grādiem, bet Latgalē, Sēlijā un daudzviet Vidzemē - līdz +24..+27 grādiem, prognozē sinoptiķi.

Daudzviet gaidāms lietus. Sākot ar pēcpusdienu, veidosies negaisa mākoņi, tie nav gaidāmi Kurzemē. Valdošais būs lēns vējš, Latgalē un Sēlijā - mērens dienvidu, dienvidaustrumu vējš.

Arī turpmākajās diennaktīs daudzviet Latvijā gaidāms pērkona negaiss, vietām tas būs spēcīgs - ar intensīvām lietusgāzēm, krusu un lielām vēja brāzmām vai pat vētru.

Rīgā vasaras pirmajā svētdienā būs mainīgs mākoņu daudzums, brīžiem gaidāms lietus, vakarpusē iespējams pērkona negaiss. Vējš galvenokārt būs lēns, gaisa temperatūra svārstīsies ap +20 grādiem.

Laikapstākļus ietekmē zema spiediena apgabals, kā arī anticiklons Krievijā. Atmosfēras spiediens Latvijā 757-760 dzīvsudraba staba milimetri jūras līmenī.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vai ticēt skaļiem virsrakstiem par slavenībām?

Ziņa par slavenības nāvi, aicinājums izlasīt rakstu par nepatikšanām, kas skārušas vienu vai otru sabiedrībā pazīstamu cilvēku, jau ilgstošu laiku ir neatņemama krāpniecisku kampaņu sastāvdaļa. Iemes...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas