Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Trešdien gaidāmi siltuma rekordi

Trešdien Latvijā, gaisa temperatūrai paaugstinoties līdz pat +15 grādiem, tiks pārspēti 31.oktobra siltuma rekordi, prognozē sinoptiķi.

Naktī un no rīta daudzviet, dienas pirmajā pusē vairs tikai valsts austrumos gaidāms lietus un dūmaka. Rietumu un centrālajos novados debesis brīžiem skaidrosies.

Naktī saglabāsies dienvidaustrumu vēja brāzmas līdz 10-15 metriem sekundē, dienā vējš kļūs lēnāks, vienīgi Kurzemes rietumkrastā gaidāmas dienvidu, dienvidrietumu vēja brāzmas līdz 15 metriem sekundē.

Gaisa temperatūra naktī un dienā pakāpeniski paaugstināsies, sasniedzot +12..+15 grādu, valsts austrumos gaiss iesils līdz +9..+11 grādiem.

Rīgā gaisa temperatūra sasniegs +10 grādu no rīta un +14 vai +15 grādu dienas vidū. Naktī palaikam līs, dienā laiks skaidrosies. Vējš pamazām kļūs lēnāks un iegriezīsies no dienvidiem.

Saskaņā ar Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra datiem 31.oktobra siltuma rekords ir +14,2 grādi Rīgā un +15,1 grāds valstī kopumā. Tik silts laiks šajā dienā bija 1984.gadā.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas