Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Vairākas vietās Latvijā apledojuši ceļi

Šonakt vietām Latvijā gaisa temperatūra pazeminājās zem nulles, tāpēc uz autoceļiem Rīgas, Bauskas, Balvu, Gulbenes, Madonas, Pļaviņu un Jēkabpils apkārtnē ir izveidojies apledojums, informē Latvijas valsts ceļi (LVC).

Apledojums īpaši var veidoties uz autoceļiem, kas iet cauri mežiem vai gar ūdenstilpnēm, kā arī uz tiltiem un pārvadiem.

Šorīt braukšanas apstākļi ir apgrūtināti pa daļu no Rīgas apvedceļa, pa Bauskas šoseju Bauskas apkārtnē, pa Daugavpils šoseju Aizkraukles, Jēkabpils un Līvānu novados, pa Rēzeknes - Daugavpils, Madonas - Gulbenes, Gulbenes - Viļakas un Smiltenes - Gulbenes šosejām.

Ziemas sezonā LVC aicina autovadītājus būt īpaši uzmanīgiem uz ceļa, izvēlēties autoceļa seguma stāvoklim atbilstošu braukšanas ātrumu un ievērot piesardzīgu distanci. Mainīgos laika apstākļos uz ceļiem var veidoties tā saucamais melnais ledus, kas ir neredzams, un autovadītājs to sajūt, tikai sākot veikt manevrus ar mašīnu - bremzējot, manevrējot ar stūri un pedāļiem. Tāpēc visām šīm kustībām nevajadzētu būt straujām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas