Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Valsts prezidenta dzīvesbiedre Andra Levite saņēmusi Covid-19 vakcīnu

Valsts prezidenta dzīvesbiedre Andra Levite saņēmusi Covid-19 vakcīnu, liecina ieraksts Valsts prezidenta kancelejas kontā mikroblogošanas vietnē Twitter.

Levite, kas ir ārste ginekoloģe, līdz ar citiem darba kolēģiem rindas kārtībā šorīt savā darbavietā tika vakcinēta pret Covid-19. Prezidenta kundze uzsvērusi, ka viņa vakcinējusies, jo izjūt atbildību pret savām pacientēm, pret saviem līdzcilvēkiem un pret savu veselību.

Savukārt īsā intervijā Latvijas Radio raidījumā Pēcpusdiena Levite norādīja, ka vakcīnu saņēmusi no rīta un kopš tā laika jūtas labi. Viņa mudināja vakcinācijas jautājumos uzticēties medicīnas ekspertiem, kuri gadiem ilgi nodarbojas ar šiem jautājumiem, kuri ir pētījuši infekcijas pirms Covid-19 un kuri to darīs pēc Covid-19, un kuriem ir sakari ar pētniecības institūtiem visā pasaulē.

Tāpat prezidenta kundze atgādināja, ka viņas paaudzes cilvēki ir potēti pret bakām, ko arī izraisa vīruss un parasti tā ir letāla slimība, bet tieši vakcinēšana palīdzēja šo slimību izskaust. Līdzīga situācija ir ar poliomielītu. Levite uzsvēra, ka abas šīs slimības šodienas medicīnas studenti mācas medicīnas vēstures mācībās. Viņa pauda cerību, ka Covid-19 pandēmija arī kaut kad piederēs pie medicīnas vēstures.

LETA jau rakstīja, ka vakcinēties pret Covid-19, kad tas būs iespējams, plāno arī Valsts prezidents Egils Levits.

Pievienota 3. un 4.rindkopa.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas