Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Vidzemē meiteni traumējis zibens spēriens

Piektdien negaisa laikā Vidzemē netālu no 11 gadus vecas meitenes iespēris zibens, viņai gūstot elektrotraumu, aģentūru LETA informēja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Ilze Bukša. Cietusī uz īsu brīdi bija zaudējusi samaņu, ko viņa jau bija atguvusi, ierodoties mediķiem. Meitene nogādāta slimnīcā.

Aizvadītajā diennaktī deviņi cilvēki nogādāti slimnīcā saistībā ar pārkaršanu, tajā skaitā bērni četru, piecu un 11 gadu vecumā. Pārkaršana radusies pēc ilgstošas uzturēšanās saulē un nepietiekamas šķidruma lietošanas, kas radījis dažādus pārkaršanas simptomus, piemēram, sliktu dūšu, norādīja Bukša.

Vidzemē 27 gadus vecs vīrietis ar pārkaršanas pazīmēm nogādāts slimnīcā pēc tam, kad visu dienu pavadījis saules staros, veicot ceļa remontdarbus.

Pieci cilvēki nogādāti slimnīcā pēc kukaiņu dzēlieniem. Cietušajiem pēc kukaiņu dzēlieniem strauji sākās izteikta un veselībai bīstama alerģiska reakcija, atsevišķos gadījums arī ar tūskas veidošanos elpošanas ceļos.

Kopumā piektdien NMPD saņēma 1186 izsaukumus, no kuriem 273 saistīti ar traumām un negadījumiem.

Top komentāri

Endzelīnsdivreizkapāapgriezies
E
Meiteni traumējis zibens. Meitenei iespēris zibens. Spēriens... es ceru, ka tas spēriens reiz ķers žurnālistikas mācību iestādes... .
PARAUGS .
P
Valstī X , meitenei N iespēris zibens .
Vanga
V
Vai, vai, vai tavu laimi, nu jau Latvanijas debilizeta vadiba, politkani vares lielities pa visu valsauli, ka nu Latvanijas bus sava gaisrege.....Latvanija tacu joprojam ir politki, deputati, ieredni kuri tic dievam un paregosanai, neba jau sie kretini izbrivetu 24. septembri ka brivdienu, lai aplaizitu katolu priesterim laizamos organus.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas