Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

ZM speciālisti piedalīsies Zālēdāju projekta fermu dienā Brīvzemnieku pagastā

Šodien Zemkopības ministrijas (ZM) speciālisti piedalīsies Zālēdāju projekta fermu dienā Brīvzemnieku pagastā, aģentūra LETA uzzināja ZM.

Fermu dienu teorētiskā daļa notiks Puikules muižā, Brīvzemnieku pagastā, savukārt praktiskā daļa - zemnieku saimniecībā Liepiņas, Brīvzemnieku pagastā, Alojas novadā. Pasākums sāksies plkst. 11.

Pasākumā interesenti tiks iepazīstināti ar izmēģinājumos iesaistīto piensaimniecību ekonomiskajām tendencēm, lopbarības pupu audzēšanas īpatnībām, pašražotās proteīnbarības izēdināšanas iespējām un efektivitāti.

Turpretī fermu dienu praktiskajā daļā notiks saimniecības Liepiņas novietnes un dzīvnieku apskate, kā arī barības maisījuma izvērtēšanas demonstrējums.

Jau ziņots, ka Zālēdāju projekts šogad ilgs no maija līdz oktobrim un kopumā plānotas 10 fermu dienas 11 saimniecībās.

2016. gadā LLKC Lopkopības Kompetenču centra kopīgi ar lauksaimniekiem un zinātniekiem īstenotā Zālēdāju projekta 16 izmēģinājumus 14 saimniecībās kopumā apmeklēja 1144 dalībnieki no visas Latvijas.

Top komentāri

Barbala Senite
B
Karteja idiotu, kretinu, nespejigo Latvijas ierednu izradisanas. Kapec Latvija par Zemkopibas ministru ir ielikts kretins, ZZS zaglu bandas loceklis J.Duklavs, kurs nav spejigs veikt savus tiesos darba pienakumus, kurs ir stulbs, nezinoss, slinks, divkosigs pielidejs un pie tam vecs kretins, bet Latvija skiet ir 21.gs?
Armins
A
Kapec sos ierednsu neuztrauc tas, ka Latvijas zemkopji, fermeri sanem viszemakas subsidijas ES? Kad Latvijas valsst stajas ES to parstaveja Latvijas kretini Freibergisa, M. Riekstins, A, Kesteris, A.Ronis, kuri bija ka Latvijas parstavji par sarunu vesanu, lai Latvija iestatos ES, sie kretini apsaluti neko nedarija, jo siem kretiniem, dienas zagliem tacu nav nekadas jegasne par lauksaimniecibu, ne tautsaimniecibu, jo vini tacu ir paraziti, komunisma idealogijas atraugas.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kavējas vilcieni Saulkrastu virziena līnijā

Piektdienas pēcpusdienā signalizācijas sistēmas traucējumu dēļ kavējas vilcieni Saulkrastu virziena dzelzceļa līnijā, liecina VAS Latvijas dzelzceļš (LDz) publiskotā informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas