Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +11 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Lietuvas robežsardzes komandieris: Baltkrievijas robežas šķērsošana notiek bez izmaiņām

Neskatoties uz Baltkrievijas prezidenta Aleksandra Lukašenko paziņojumu, ka Baltkrievija slēgs robežu ar Lietuvu, abu valstu robežas šķērsošana piektdien norisinās bez izmaiņām, paziņojis Lietuvas robežsardzes komandieris ģenerālis Rustams Ļubajevs.

"Skaidrības pagaidām nav. (..) Situācija uz valsts robežas naktī nav mainījusies, robežas šķērsošana nav pārtraukta," ziņu aģentūrai BNS sacījis Ļubajevs.

Savukārt Lietuvas nacionālās autopārvadātāju asociācijas Linava prezidents Roms Austinskis BNS teicis, ka pēdējās dienās Lietuvas un Baltkrievijas robežas šķērsošana aizņem vairāk laika, jo Baltkrievijas pusē pilnīgi visas automašīnas tiekot pārbaudītas ar rentgenu. Agrāk ar rentgenu pārbaudīti tikai nedaudzi automobiļi.

Jau vēstīts, ka Lukašenko ceturtdien paziņoja, ka Baltkrievija slēgs robežu ar Poliju un Lietuvu un pastiprina Ukrainas robežas apsardzi.

"Mēs esam spiesti atvilkt spēkus no ielām. Kā jau es teicu - pusi armijas nolikt pie ieročiem un slēgt valsts robežu ar Rietumiem, vispirms ar Lietuvu un Poliju. Ar lielu nožēlu mēs esam spiesti nostiprināt valsts robežu ar mūsu brālīgo Ukrainu," sieviešu forumā Par Baltkrieviju teica Lukašenko.

Baltkrievijā jau vairāk nekā mēnesi turpinās masu protesti pret 9.augustā notikušo prezidenta vēlēšanu rezultātu viltošanu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits