Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Krievijas karaspēks ar raķetēm apšaudījis militāru objektu Ļvivas apgabalā pie Polijas robežas

Krievijas karaspēks naktī uz otrdienu ar raķetēm apšaudīja militārās infrastruktūras objektu Ļvivas apgabala Javorivas rajonā pie Polijas robežas, paziņoja vietējās pašvaldības vadītājs.

"Novojavorivskas pilsētas un pašvaldības ciemu iedzīvotāji, mūsu teritorijā atkal atskan sprādzieni. Pašlaik nevaru pateikt, tieši kur tie notika, bet sprādzieni ir dzirdami," sociālajā tīklā "Facebook" paziņoja Novojavorivskas pilsētas mērs Volodimirs Maceļuhs.

Ļvivas apgabala kara administrācijas vadītājs Maksims Kozickis solīja publiskot datus, tiklīdz tas būs iespējams. Viņš aicināja iedzīvotājus nefilmēt, nefotografēt un neizplatīt pieņēmumus no nepārbaudītiem kanāliem un grupām.

Kozickis vēlāk piebilda, ka atkal ticis apšaudīts militārās infrastruktūras objekts Javorivas rajona teritorijā ļoti tuvu Polijas robežai.

Naktī sprādzieni bija dzirdami arī Ļvivas pilsētā. "Nav apstiprinātas informācijas par raķešu trāpīšanu pilsētā. Par to kopīgi pateiksimies tiem, kas sargā mūsu debesis," lietotnē "Telegram" rakstīja Ļvivas mērs Andrijs Sadovijs, solot no rīta sniegt precīzāku informāciju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits