Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +7 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Porošenko Kijevā tiksies ar Igaunijas prezidenti

Ukrainas prezidents Petro Porošenko otrdien Kijevā tiksies ar Igaunijas prezidenti Kersti Kaljulaidu, kas ieradīsies valsts vizītē Ukrainā, paziņojis Ukrainas prezidenta preses dienests.

Oficiālā sagaidīšanas ceremonija notiks laukumā pie prezidenta administrācijas ēkas. Pēc tam plānotas Porošenko un Kaljulaidas sarunas, kuru noslēgumā abi prezidenti tiksies ar plašsaziņas līdzekļu pārstāvjiem.

Kaljulaidas oficiālā vizītē Ukrainā ilgs no otrdienas līdz ceturtdienai.

Igaunijas prezidentes preses dienesta sniegtā informācija liecina, ka Kaljulaida tiksies arī ar Ukrainas parlamenta priekšsēdētāju Andriju Parubiju, premjerministru Volodimiru Groismanu un vicepremjeri Eiropas un eiroatlantiskās integrācijas lietās Ivannu Klimpušu-Cincadzi.

Kaljulaida arī atklās uzņēmējdarbības semināru Kijevā un tiksies ar vietējiem uzņēmējiem un nevalstisko organizāciju pārstāvjiem.

Plānots, ka Igaunijas prezidente apmeklēs arī Ukrainas austrumus, kur tiksies ar Harkovas apgabala amatpersonām un "uzzinās vairāk par paveikto darbu kara un humāno problēmu dēļ cietušā reģiona atjaunošanā", norāda Igaunijas prezidentes preses dienests.

Pēc valsts vizītes beigām Kaljulaida pēc Porošenko uzaicinājuma sestdien apmeklēs UEFA Čempionu līgas finālspēli Kijevā, kurā Anglijas futbola premjerlīgas klubs Liverpool tiksies ar Madrides Real.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits