Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Kaimiņa nākamā loma

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jānis L
J
Kaimiņa sponsors ir Berķis un Co. Varbūt tas nav slikti, bet vai to vajag slēpt?
Arnolds
A
Artuss Kaimiņš ne tikai plāno dibināt jaunu partiju,bet viņš to arī izdarīs! Kaimiņu Saeimā ievēlēja pārliecinoši un viņa jaundibinātajā partijā arī stāsies pārliecinoši! Par lielām šausmām vienotībniekiem! Un nekāda apriešana šeit vairs nelīdzēs!
Artūrss
A
Mūsu pizda. Uz kājām dabūta.
  • 4
  • 0
PASTALA
P
Tikai par Artusu Kaiminu,mums jatiek uz savam kajam.Lai nak jaunie,un strada,tad ari no arzemem atgriezisies musu tautiesi. Te tajos komentos liekas ,ka daudzi ir apdzerusies, nu ka jau komunistu atvasites.Tikai uz prieksu,lai uzvar Artuss .
  • 0
  • 5
Pārliecinoši pirdīs.
P
Jau rīt. Piršana nav apspriešana.
  • 5
  • 1
Eduards>Edmonts
E
Toties suņa būda nav suns! Ne jau katram Latvijā ir daudzmiljonu vērta villa jūras krastā!
nākamā loma
n
Antiņš
Skolotāja
S
Es runāju par Artūrsu, kas ir antiņš pēc satura un būtības. Un viņa Saulcerīte - Baba Jaga.
  • 2
  • 1
skolotājai
s
Ja tu būtu skolotāja,tad tu zinātu,kas ir Antiņš.Antiņš ir viens no gaišākajiem tēliem latviešu literatūrā-Saulvedis,uzvarētājs,kurš vienīgais uzjāja stikla kalnā un dabūja Saulcerīti.Tu esi tāda pati skolotāja,kā tas prastais dzērājs,kurš te uzrakstījis no 120 komentāriem deviņdesmit.Visiem prastajiem rējējiem jāmācās riet.Antiņš-tas ir augstākais kompliments,ko var veltīt kādam cilvēkam.Kaimiņa kungs var justies glaimots par šo komplimentu,jo ļoti labi zin,kas ir Antiņš.
  • 1
  • 5
Skolotāja
S
Artūrs jau no dzimšanas ir antiņš. Skolā pat ar reizrēķinu nekādi galā netika. Tikai pa pakšķiem, un pa atejām ar ļuļķi zobos.
  • 4
  • 1
Tauta
T
Nāburg, turies ! Mēs visi tikai par tevi.
Tautai
T
Vēl viens aktieris, nupat pamodies, lai tēlotu tautu.
  • 8
  • 0
Nāburgs
N
Mēs turamies. Tikai par to suni no Suņu būdas gan NETURIES. Tam vilka pasi!
  • 6
  • 1
Kas atliek?
K
Kas neriskē,tas nevinnē!
Papildinot>Diagnoze
P
Nerunājot jau nemaz par demontētajām slimnīcām,skolām,sanatorijām un joprojām neatjaunotajiem dzelzceļa maršrutiem!
ja lauki ir labi, tad labi; ja slik
j
vai aizgājēji, vai atnācēji, alga viena
  • 0
  • 0
lauki
l
Par aizgājēju saka vai nu tikai labu, vai neko. Cilvēkam, kurš to nesaprot, nav lemts būt par labu ārstu.
  • 1
  • 1
Diagnoze>Prognoze
D
Ar ko tad labāka ir Jaunā laika/Vienotības veiktā pensiju un iedzīvotāju ienākuma nodokļa pakāpeniskā demontāža,padomnieku algu griestu atcelšana,algu dubultošana valsts uzņēmumu valdēm, un trekno gadu padomju atjaunošana valsts uzņēmumos,sekojot Tautas partijas piemēram un radot milzu caurumu valsts budžetā? Ar ko labāks ir Jaunā laika/Vienotības diferencētais neapliekamais minimums un pasaulē otra augstākā PVN likme luksusa precēm-maizei un pienam?
jumors
j
Nu nav jau Kaimiņš nekāds Dieva dēls. Bet tie īstie nezkāpēc nelien politikā. Varbūt tāpēc, ka paši saprot:politika nav ne lamas, ne ķieğelis logā bet grūts intelektuāls darbs. Un tāpēc arī VDK ļaudis turas, jo ir skoloti.
Nu jā, suns par dieva dēlu!
N
Vai tavs dievs sātans nav? Izskatās tieši tā.
  • 1
  • 0
komunistu noalgotajiem trollishiem
k
juudass ari nodeva Jeezu,kuru romas kareivji piesita krusta par to,ka vinjsh bija Dieva Deeels.Taa ari juss,ka mazi kropliigi juudasinji,dzivojat Latvija,eedat Latvijas maizi un sitat krustaa savus lidzcilveekus.Sarkanais meeris paceelis galvu staigaa pa Latviju ar ushaku prieksgala,kura amats ir chekists,kursh izpilda kremlja paveeles.Suudu centrs ar savu "vadoni" smird pa gabalu ar saviem ziidcionistiskajiem uzskatiem. Jasaprot viena lieta,ja reiz vova paardevaas zhiidiem un pie reizes savu valsti,tad te cheksti kjersies pie jebkuriem liidzekljiem,lai izraisiitu postu muusu teevzeme. Ta ka esat mierigi,viss iet savu gaitu.Atnaacat,okupeejat,piedirsaat,izsuutijaat un vel apsmejat,ka prasam kompensaaciju par nodariito ljaunumu? Gan jau Dievs jums aizmaksas par noslepkavotajiem priesteriem cietumos,satana dvesele un tad jums nenaks smieklini,nekad nenaaks,tas ir droshi kaa bankaa.
ljoti baals un vargs autors
l
shim dubju gabalam. Saeimas klikei jau peedejais etaps.Vinji visi pie savas "siles" ir taa "nociinijushies",ka aizmirsushi par tautu,kas vinjus ieveejeja.Vinji vairaak neko citu neprot izdomaat savas sarkanajas komunistu pauritees,ka pielikt ev algu par 700 eiro un pateikt,ka neko nezina. Varbuut veel izvilks tie 2 gadi pie siles,bet shvaki.Redzees,kas notiks 1.maija,visas tautas sapulcee.Vajag prasiit kuchisnka demisiju.straujuma tachu pati atkaapas tapec,ka valsts ir "laba" stavookli.Dziivi mironji pie varas.Pie tam bez kauna un goda stuukje savas kabatas tautas nodoklu naudu un acis nemirkskina,tikai pa briidim maak uuuuuuu,pauujinaat un frizuuras pamainiit.Nu ja,ir labs teiciens,ceriiba ir mulkju mierinajums.Ta laikam,vienotiba ar visu aboliiti,kura ielida negribeeta saeima,ir ,aizgajusi pa burbuli.Parejie veel rausta savus strikiishus,mosh ka izdosies notureeties virs "uudens".Kaads naivums,satana paarnemtas dveseles paardevushaa par 30 grashiem.
ŠAUSMAS! ĀRPRĀTS!
Š
Ieviesīs vēl Kaimiņš progresīvo ienākuma nodokli,samazinātu PVN likmi pārtikai,zālēm un apkurei,neapliekamo minimumu palielinās līdz iztikas minimumam,atjaunos slimokases,kā Eiropā! To nevar pieļaut!
Ko nu suns ieviesīs, nekakā zālē!
K
Komentārs
  • 3
  • 0
lembergs nav meers
l
bet ir visas Latvijas sarkani melnais meeri.Vinjsh ir smagos noziegumos apsuudzeeta persona,Diena,kaa jus censhaties sleept savus nggeljus.Man tieshaam kauns par Latvijas Dienu,kura arii pieder puzes zaglim.
nu ko?
n
Inaru Egli un Zemgusu Zaharanu "apsveicu"! Ists chekistu dublju gabals.Paldies Dievam komunistu murgojumu neviens normals cilveeks nenem nopietni.
Čekistu dievs.
Č
Komentārs
  • 1
  • 0
Sebastians>Emanuels
S
Un Emanuels ir tā valsts,tas labu labais,ja tik ļoti satraucies,ka nesagaidīs nākamo rotāciju?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

Žurnāla "SestDiena" publikācijas

Vairāk Žurnāla "SestDiena" publikācijas


Aktuāli

Miljoni, ērgļi un svētki

Šogad krāsosiet, slēpsiet, meklēsiet vai ripināsiet? Lai gan olu rādīšana jau labu laiku politiski folklorizējusies, svētku noskaņa ir tepat līdzās, gribas smaidīt un aicināt pavasari beidzo...

Šonedēļ SestDienā

Vairāk Šonedēļ SestDienā


SestDienas salons

Vairāk SestDienas salons


Pasaule

Vairāk Pasaule


Politika

Vairāk Politika


Tēma

Vairāk Tēma


Pieredze

Vairāk Pieredze


In memoriam

Vairāk In memoriam


Tuvplānā

Vairāk Tuvplānā


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


Latvijai vajag

Vairāk Latvijai vajag


SestDienas receptes

Vairāk SestDienas receptes


Dienasgrāmata

Vairāk Dienasgrāmata