Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Kas viņi ir?

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Baltu dūre
B
Solvita Āboltiņas kundze - latvju ugunīgā dzelzs lēdija, nākamā Latvijas Valsts Prezidente !
Tālis
T
Par viņiem var lasīt nesen iznākušajā grāmatā - Latvijas "dzīvības stratēģija".
andis
a
Ja tāda maita un intrigante, kā Ābotiņa tiek uzskatīta par prominētu personu un pielīdzināta Tečerei, tad jāsāk domāt ka pārējie arī ir absolūtas samazgas. Lai gan starp viņiem ir arī pieklājīgi cilvēki.
Rūdolfs
R
Ārvalstu un vietējie garīgie kropļi un tautas nodevēji
Dombrovskis
D
Un kā ar manas Veiksmes stāstu ? Tas tak ir politiskais bestsellers ! Skolas huligāna un kaušļa Raivja Dzintara grāmatele nemaz nestāv klāt ! Es tur tikai aizmirsu pierakstīt, kā zagu un shēmoju ar OIKā. Nu, bet tad par līdzautoriem būtu jāņem gan NA, gan ZZS OIKā zagšanas "tēvi". Un arī Puķu Andris. Viņi, labāk, lai raksta savus Veiksmes stāstus.
Nožēlojami
N
ka tik iedomīgu tanti, kas lielākai daļai Latvijas iedzīvotāju asociējas ar Latvijas pagrimšanas posmu viņas vadības laikā, pielīdzina cienījamai un tautas mīlētai Tečeres kundzei
Folklendu salu sapnis
F
Saprotams, ka vietējiem politikānelīšiem nu ĻÕÕÕÕTI gribas pielīdzināties mūsu laikmeta dižajiem. Mazo napoleoniņu sindromu neviens nav atcēlis. Bet šajā gadījumā neatbilstība ir tik skaidri redzama, ka ir pagalam komiska. Vai Diena tā smalki troļļo Āboltiņu, pielīdzinādama viņu Tečerei? Vai tik rupji un haltūristiski atstrādā naudu Āboltiņas pašreklāmai?Tečere un Āboltiņa ir diametrāli pretēja politiskā kultūra, izglītība, uzvedība, sasniegumi, attieksme pret saviem pienākumiem, pret reputāciju, pret sabiedrību... sarakstu var turpināt bezgalīgi. Jūs gribat atrast kādu ko pielīdzināt Āboltiņai? Lūk Krievijā, Putina svītā ir kāda Valentīna Matvijenko ar daiļrunīgu pašas līdzgaitnieku piešķirtu iesauku - Vaļka Stakan! Lūk Āboltiņas līdziniece, pat ārēji. Reklāma un propaganda var ieborēt daudz ko, bet arī tai ir robežas, pēc kurām neviens vienkārši neticēs klajiem meliem.
Kas viņi ir?
K
Viņi-izņemot Margaretu Tečeri-ir tukšas vietas. Blatmaņi un pakalpiņi, bez savas domas un rīcības.
Skaidrīte
S
Negribētu Āboltiņu pieskaitīt pie Latvijas ietekmīgiem politiķiem, viņa bija intrigante, tirgotāja Saeimā. Mācēja ietirgot partijām sev un savai partijai izdevīgus darījumus. Bet beigās tomēr pāršāva pār strīpu un atklājās viņas kārtis, kas arī viņu pazudināja, kā politiķi. Bet atbildība par OIK afēru viņai ir jāuzņemas un jāstājas tiesas priekšā. No 2000 gada viņa ir valdībā un arī Saeimā dažādos amatos. Kā varēja neredzēt OIK graujošo ietekmi uz Latvijas ekonomiku un tautsaimniecību un iedzīvotāju dzīves līmeni. Pieļauju, ka viņa ir Krievijas specdienestu aģente, kas Latvijai nekad neko labu nav vēlējusi un sekmējusi latviešu piespiedu došanos trimdā. Par to liecina čekas maisu neaizskaramība...….
A
Mēsluvabole viņa ir.Nekaunīga cūka.
Neslāvs
N
Nav saprotams, kas Politiķei un 20. gadsimta vienai no spilgtākajām personībām Tečerei ir līdzīgs ar kaut kādu postsovoka kleptožurku, kuras izglītības un intelekta griesti ir publiska mēdīšanās un maurošana - ūūūūūū!? Kaut kā pārāk nekaunīgi jūs Dienā mēģināt salīdzināt pilnīgi nesalīdzināmas dimensijas.
Ū
Ū
Rudā jenotu mačalka ir prominenta jenotu sektante.
Āboltiņa nav Tečere
Ā
Lūdzu nevajag salīdzināt Āboltiņu ar Tečeri. Tečeres politika nebija populāra varbūt starp 35-40% AK iedzīvotāju, Latvijā Āboltiņu ienīst 99% no Latvijas iedzīvotājiem. Tečere nebija augstprātīga un viņu vērtēja augsti bruņotie spēki. Nedomāju, ka Latvijas Bruņotie Spēki, gribētu, ka Āboltiņa viņus komentētu. Zatlers un Klintons, komenti likei, tur tāpat viss skaidrs

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

Žurnāla "SestDiena" publikācijas

Vairāk Žurnāla "SestDiena" publikācijas


Aktuāli

Piesārņotākais gaiss – Āzijā

Varam atviegloti nopūsties – rīdzinieki elpo tīrāku gaisu nekā liela daļa pasaules metropoļu iedzīvotāju. Šveices gaisa kvalitātes tehnoloģiju kompānijas IQAir uzturētajā piesārņotāko pasa...

Šonedēļ SestDienā

Vairāk Šonedēļ SestDienā


SestDienas salons

Vairāk SestDienas salons


Pasaule

Vairāk Pasaule


Politika

Vairāk Politika


Tēma

Vairāk Tēma


Pieredze

Vairāk Pieredze


In memoriam

Vairāk In memoriam


Tuvplānā

Vairāk Tuvplānā


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


Latvijai vajag

Vairāk Latvijai vajag


SestDienas receptes

Vairāk SestDienas receptes


Dienasgrāmata

Vairāk Dienasgrāmata