Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +3 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Sapnis par veco Vienotību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Neiekļūtu gan
N
Ievilka Vējonis
Es balsošu
E
Iegāju CVK mājaslapaā un palasīju partiju programmas, papētīju cilvēkus, kas sarakstos. Kļuva skaidrs, ka tomēr balsošu par "Jauno vienotību. Gandrīz visur citur līda ārā "āža kājas", kas pamatā aug no lielā krievu lāča. Lasiet programmas caur rindiņām. Paši redzēsiet... Protams visur ir cilvēki, kas mums patīk vai nepatīk, bet tāpēc taču ir iespēja svītrot vai likt krustiņus. Galvenais aiziet uz vēlēšanām, lai pēkšņi neattopamies lielās mātuškas skavās.
Neslāvs
N
Labs trio! Divi OIK bandīti un viens žigolo! Turklāt ja žigolo vēl kaut ko var muldēt par Jauno Vienotību, tad abu OIK zaglēnu, it īpaši "sveiciens no baņģistskije ģevenostije" OIKšerādena muldēšana liek jautāt - tovārišči, jums galvas daktera izziņa ir?
godīgi
g
kā tā paši sačakarēja labu partiju?!!
olafs
o
Pistuki, vācieties !
kk
k
Nost no siles!
Daina Krilova
Labklājības un finanšu ministri piemānījuši pensionārus,kas no š.g. 1.jūlija gaidīja apsolīto pensijas pielikumu. Atcerieties ,kad iesit balsot! Tās ir Vienotības un Zaļo zemnieku partijas!
Čau, Čau!
Č
Vienotība čau čau, par Jums neviens nebalsos!
pensionārs
p
Balsos , balsos gan!!!! Par JAUNO VIENOTĪBU
  • 5
  • 4
rekur
r
Ļaujiet taču cilvēkiem pēdejo reizi izrādīties! Pēc 4 mēnešiem viņi vairāk nebūs nekas. Pēc 2 gadiem mazbērni vaicās, -a kas tie tādi? Nedaudz veiksmīgāki ir Vaideres tipa Eiroparlamentārieši. Viņi saņems lielas Eiro-pensijas. Var dzīvot zaļi arī bez politikas...
kalašnikovs
k
Liekuļu un meļu partija!
Eksperts
E
Sapnis ?? Drīzāk jau ļauns murgs.
sorry
s
Es drīzāk balsošu par partiju, ko vadītu Šķēle, nevis smieklīgu kantori, kur nevar atrast citu fīreru kā caur gultu karjeru taisījušu arābu imigrantu.
Egils
E
legālais zaglis, kā vēl zeme nes
  • 9
  • 6
farss, farss, farss...
f
Rinkeviča "vērtības" - homoseksuālisms, kosmopolītisms, globalizācija, liberālisms (obligātas tiesības vienmēr un visur klanīties jeņķu un ES pavēlniekiem) ved pie latviešu tautas iznīcības? Kangaru paraugs?
TrollisJT > jūrmala
T
Daudzi mīl pašapliecināties, aprejot Putinu... . Bet, tajā pašā laikā mīl lietot viņa metodes oponentu apklusināsānai. Ja arī nelieto, tad TIKAI TĀPĒC, KA NEVAR. BET, LIETOTU, JA BŪTU IESPĒJAMS.
  • 4
  • 1
TrollisJT > jūrmala
T
Ir jauki un pareizi, ka "ES Latvijai ir iedevusi miljardus". Ja tās pašas valstis nebūtu mūs nodevušas un postījušas, nekādi miljardi nebūtu vajadzīgi, mēs nebūtu nabagāki par somiem un čehiem. So, viņi patiesībā atmaksā, ko bija mums jau sen parādā. Tas ir pareizi un godīgi.
  • 4
  • 3
TrollisJT
T
Kam gan Krievijai ir vajadzīga šī "guberņa"? Ja būtu bijusi tik nepieciešama... viņi taču vienkārši NEBŪTU IZVEDUŠI KARASPĒKU. Viss, ko krieviem PATIESI VAJAG... viņiem šeit JAU IR. Okupācija, militāra okupācija izmaksā sasodīti dārgi. Redz kā zviedri... nekādas okupācijas, toties - kādi ieguvumi...!
  • 1
  • 3
no Jūrmalas
n
Atradies tautas " aizstāvis" !Kas tu esi - trollis, kangars vai pamuļķis!? Bez ES un NATO Latvija jau sen būtu krievu guberņa. Tad tu nevarētu muti pavērt, ja tā palaistu muti, Putina stingrā roka tevi ietupinātu vietā, kur saulīte rūtaina.Cik miljardus sur (!) ES Latvijai šajos gados ir iedevusi? Vismaz 1 mūsu gada budžeta apjomā!
  • 9
  • 8
Vai
V
nebūtu iespējams Latvijā uzsākt kaut vai morālā nosodījuma Nirnbergu? Tautai izteikt attieksmi pret vīķi, repši ,šķēli, kariņu, birkavu, gulmani, zatleru, vējoni, streipu, liniņu, tomsonu, kalvīti, rinkeviču, āboltiņu, brigmani, dūklavu, grīnblatu, dzintaru u. c. - politiķiem un mēdiju pārstāvjiem, kuri, pēc manām domām, īstenojuši vai propagandējuši politiku, kura noved pie katastrofālas latviešu tautas izmiršanas?
Nirnbergas gribētājam
N
Nirnbergu sagribējies, kur viens no tiesātājiem bija masu slepkavas Staļina režīms? Tevi tur pirmo eglītē pakārtu.
  • 4
  • 0
precizēsim
p
Ne jau sociālās garantijas ir galvenais vaininieks. Pie mums tā ir rūpniecības iznīcināšana, lauksaimniecības apspiešana, kas liek emigrēt. Bet tām valstīm, par kurām runā trollis, visa cēlonis ir (masoņu ložas?) uzspiesta ideoloģija, kuru pie mums arī propagandē visādi streipi - homoseksuālisms, kosmopolītisms, liberālisms, globalizācija...
  • 4
  • 7
TrollisJT
T
Pie "katastrofālas tautu izmiršanas" ...noved sociālās garantijas, kas dod iespēju iztikt bez bērniem... kādu laiku. Pēc tam nepieciešama imigrācija, lai remontētu demogrāfiju... un tā bez gala. ja neticiet, aplūkojiet labklājības valstu statistiku.
  • 6
  • 6
:)
:
Tāda ir Latvijas politikas nacionālā īpatnība - vienmēr tiek meklēts kāds jaunais spēks, kurš visus izvedīs saulītē, un vecie ir jānoraksta. Jaunais laiks (Vienotība) arī reiz bija tieši tāds pats jaunais spēks, kurš tagad ir vecs kleperis. Domāju, ka ja ZZS saglabās premjera amatu, tad pēc 4 gadiem arī viņiem būs jācīnās par iekļūšanu Saeimā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

Žurnāla "SestDiena" publikācijas

Vairāk Žurnāla "SestDiena" publikācijas


Aktuāli

Piesārņotākais gaiss – Āzijā

Varam atviegloti nopūsties – rīdzinieki elpo tīrāku gaisu nekā liela daļa pasaules metropoļu iedzīvotāju. Šveices gaisa kvalitātes tehnoloģiju kompānijas IQAir uzturētajā piesārņotāko pasa...

Šonedēļ SestDienā

Vairāk Šonedēļ SestDienā


SestDienas salons

Vairāk SestDienas salons


Pasaule

Vairāk Pasaule


Politika

Vairāk Politika


Tēma

Vairāk Tēma


Pieredze

Vairāk Pieredze


In memoriam

Vairāk In memoriam


Tuvplānā

Vairāk Tuvplānā


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


Latvijai vajag

Vairāk Latvijai vajag


SestDienas receptes

Vairāk SestDienas receptes


Dienasgrāmata

Vairāk Dienasgrāmata