Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +3 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Uzmanības centrā neizlēmīgie

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Veselais saprāts
V
BALSO par NA, JV, JKP un Par ! NEBALSO par stagnātiem- ZZS, okupantiem - saSSkaņa un pajoliem - KPV ! NEDRĪKST balsot par pārējiem sīkaļām - tavu balsi nozags !
"Superjaunā" Vemjotība
&
Mūsu atjaunotajās rindās tagad ir arī spēļu zāļu karalis Salcevičš, kas nomainījis jau 8 partijas un 20 Jēkabpilī, ka Domes šefs, regulējis, kuram uzvarēt pašvaldības iepirkuma konkursos.. Ar tādiem morāli godīgiem un stipriem vīriem, mēs kalnus gāzīsim. Balsojiet par mums ! Ja, nē tad, vismaz, zināsim, kā spēļu zālēm naudu nopelnīt.
GoodMan&ParexK&K
G
Pec iespējas vairāk muļķiem ir JĀPIEDALĀS SKALDI-VALDI vēlēšanās, lai jebkuras kategorijas piekrāmētā paura pilsonis nobalsotu par jebkura veida politkrimināla vai ķēmu grupējumu (segvārds Partija), kuri arī turpmāk klusi apvienojoties un stipri saliedējoties spētu LEGĀLI pastumt Latvijas sili zem LPSR čekistu, PSKP boļševiku un pietuvināto krievbandītu varenajiem šņukuriem. Rezultāti maina tika sīķšņukuru nopelnītos iestrēbienus proporcionāli par viņiem balsojošu ēzeļu skaitam.Tāpēc tā rukšķēšana, kviekšana, stumdīšanās un čāpstināšana pirms vēlēsanām saasinās.
oskars
o
gribetos lai velesanu iznakums Latvija butu tikpat negaidits ka prezidenta velesanas ASV ... Nevienu no bijusajiem !!!
lasis
l
tad jau latviešu valsts ienaidniekiem - saSSkaņai nebūs neviena deputāta !?...
  • 6
  • 3
Veselais saprāts
V
BALSO par NA, JV, JKP un Par ! NEBALSO par stagnātiem- ZZS, okupantiem - saSSkaņa un pajoliem - KPV ! NEDRĪKST balsot par pārējiem sīkaļām - tavu balsi nozags !
to Veselais saprāts
t
Tu noteikti ar dirsu domā.
  • 3
  • 2
Par ģimenēm ar bērniem
P
Aicinu izlemt par labu Nacionālajai Apvienībai.
Ar tiem bērniem
A
pašvaki ir gan saimes spīķerei, gan kultūras ministrei. Varbūt Parādnieks var palīdzēt? Šitās jau pie vietas, nebūs 5. mēnesī jāiekārto Gerharda kantorī par vecāko referenti....
  • 2
  • 3
Jantariks un Co
J
Malacis ! Man vēl nav apnicis saņemt "aizdevumus" no maksātnespējas kantora bodītes, infantīli noskatīties, kā tautu apzog ar OIKā. Tas nekas, ka pret maniem čomiem, visapkārt, ierosinātas krimināllietas par dažādiem finansiāliem pārkāpumiem un aizdomīgi no viņiem smird. Balsojiet gan par mani. Es, protams, esmu par savu ģimeni un bērniem.
  • 3
  • 6
Tāds viegls weekenda smīniņš uzrauj
T
Tāds viegls weekend(a) smīniņš uzraujas… Ja kādreiz ir iespēja pabūt Kēnijas galvaspilsētā Nairobi, kādā mazā, ne visai pievilcīgā ieliņā, acīs iekrīt uzraksts, - kā aicinājums uz vēlēšanām. Tas ir spilgts piemērs ne tikai cilvēkiem Latvijā, bet arī visā pasaulē; padomāt, pirms nodot savu balsi par valsts izlaupītājiem… un vēlāk sajust vilšanos…. “Am a tribal leader. They loot, rape, burn and kill in my defence. I steal their taxes, grab land, but these idiots will still vote for me” Es esmu cilts visaitis. Viņi laupija, izvaroja, dedzināja un nogalināja manā aizsardzībā (vārdā). Es zagu viņu nodokļus, atņēmu zemi, tomēr tie idioti vēl ies un vēlēs par mani. Veiksmīgi novēlēt!
Artuss Kaimiņš
A
Apsveicu skolotājus svētkos !
Artuss Kaimiņš
A
Īpaši gaismas palīgskolas pedagoģisko kolektīvu...
  • 5
  • 1
Veselais saprāts
V
BALSO par NA, JV, JKP un Par ! NEBALSO par stagnātiem- ZZS, okupantiem - saSSkaņa un pajoliem - KPV ! NEDRĪKST balsot par pārējiem sīkaļām - tavu balsi nozags !
> ļuļa
&
Redzi tev demokrātijā ir iespēja nobalsot par NA, JV vai JKP ! ja nepārliecina PAR ! programma ...
  • 1
  • 4
ļuļa
ļ
klau, tu neveselais saprāt, pasaki man, ar ko par! atšķiras no saskaņas vai latvijas krievu apvienības? tā ir vienīgā partija, kas ir atklāti paziņojusi, ka mums jāuzņem migranti no āfrikas un tuvajiem austrumiem, atvaino, ar ko latvijas piepludināšana ar melnajiem būtu labāka par latvijas piepludināšanu ar krieviem????
  • 9
  • 4

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

Žurnāla "SestDiena" publikācijas

Vairāk Žurnāla "SestDiena" publikācijas


Aktuāli

Piesārņotākais gaiss – Āzijā

Varam atviegloti nopūsties – rīdzinieki elpo tīrāku gaisu nekā liela daļa pasaules metropoļu iedzīvotāju. Šveices gaisa kvalitātes tehnoloģiju kompānijas IQAir uzturētajā piesārņotāko pasa...

Šonedēļ SestDienā

Vairāk Šonedēļ SestDienā


SestDienas salons

Vairāk SestDienas salons


Pasaule

Vairāk Pasaule


Politika

Vairāk Politika


Tēma

Vairāk Tēma


Pieredze

Vairāk Pieredze


In memoriam

Vairāk In memoriam


Tuvplānā

Vairāk Tuvplānā


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


Latvijai vajag

Vairāk Latvijai vajag


SestDienas receptes

Vairāk SestDienas receptes


Dienasgrāmata

Vairāk Dienasgrāmata