Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +3 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Bucks potītes traumas dēļ zaudē līderi Adetokunbo, bet beidzot uzvar Heat

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienība Milvoki Bucks svētdien Austrumu konferences pusfināla ceturtajā mačā pēc pirmā puslaika potītes traumas dēļ zaudēja savu līderi Janni Adetokunbo, taču uzvara papildlaikā ļāva panākt piekto spēli sērijā.

"Bucks" ar 118:115 (22:31, 28:17, 35:40, 22:19, 11:8) papildlaikā uzvarēja Miami "Heat" un sērijā līdz četrām uzvarām panāca 1-3.

Pēc pirmā puslaika potītes sastiepuma dēļ laukumu pameta Adetokunbo, taču līdera lomu uzņēmās Kriss Midltons. 6,9 sekundes līdz papildlaika beigām Midtlons realizēja tālemetienu un savu komandu izvirzīja vadībā ar 116:112. 

"Heat" debitants Tailers Hero ar precīzu "trejaci" punktu starpību sadeldēja līdz minimumam, taču Midltons īsi pēc tam stājās uz soda metienu līnijas, no kuras bija nekļūdīgs, izcīnot savai komandai pirmo uzvaru sērijā.

Midltons šajā duelī izcēlās ar 36 punktiem, astoņām atlēkušajām bumbām un tikpat rezultatīvām piespēlēm. Zīmīgi, ka "Bucks" papildlaikā guva 11 punktus, taču Midltons iemeta astoņus no tiem.

Adetokunbo nepilnās 11 ar pusi minūtēs iemeta 19 punktus un izcīnīja četras bumbas zem groziem, kamēr pa 14 punktiem pievienoja Brūks Lopess un Ēriks Blesdo, kura rēķinā arī desmit atlēkušās bumbas un sešas rezultatīvas piespēles.

"Heat" vienībā ar 26 punktiem, 12 atlēkušajām bumbām un astoņām rezultatīvām piespēlēm Bams Adebajo bija rezultatīvākais basketbolists, bet vēl 20 punktus iekrāja Dankans Robinsons. 

Tikmēr Rietumu konferences pusfinālā Losandželosas "Lakers" ar 117:109 (36:20, 31:31, 23:41, 27:17) uzvarēja Hjūstonas "Rockets", panākot izlīdzinājumu sērijā (1-1).

Entonijs Deiviss šajā mačā izcēlās ar 34 punktiem un desmit atlēkušajām bumbām, bet Lebrons Džeimss pievienoja 28 punktus, 11 bumbas zem groziem, deviņas rezultatīvas piespēles, četras pārtvertas bumbas un divus bloķētus metienus. 

 

Šādu statistiku izslēgšanas spēlēs iepriekš spējis sasniegt vien Rasels Vestbruks, kuram tas izdevās 2019.gada 23.aprīlī.

Tāpat Džeimss šajā spēlē iemeta vienu "trejaci", ar ko bija gana, lai izslēgšanas spēlēs starp tālmetienu izpildītājiem ierindotos otrajā vietā. Viņš karjeras laikā "play-off" iemetis 386 trīspunktu metienus, kas ir par vienu vairāk nekā leģendārajam Rejam Alenam. Pirmajā vietā ar 470 iemestiem tālmetieniem ir Stefens Karijs.

"Rockets" komandā Džeimss Hārdens iemeta 27 punktus un septiņas reizes rezultatīvi piespēlēja, bet Ēriks Gordons guva 24 punktus. Pagalam neveiksmīgu spēli aizvadīja Vestbruks, kurš iemeta desmit punktus un izcīnīja 13 atlēkušās bumbas, taču cīņas laikā grozā iemeta vien 4 no 15 raidījumiem.

Pirmdien piekto spēli aizvadīs Bostonas "Celtics" un Toronto "Raptors" (sērijā neizšķirts 2-2), kā arī Losandželosas "Clippers" un Denveras "Nuggets" (1-1).

NBA sezona turpinās "Disney's ESPN Wide World of Sports Complex" telpās Orlando.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi