Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā 0 °C
Skaidrs
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Mavericks drīzumā pievienosies centra spēlētājs Kaulijs-Steins

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienība Dalasas Mavericks drīzumā savā rīcībā iegūs centra spēlētāju Villiju Kauliju-Steinu, kurš aizstās traumu guvušo Dvaitu Pauelu, vēsta ESPN.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka Dalasas Mavericks otrdien spēlē pret Losandželosas Clippers zaudēja savu centra spēlētāju Pauelu, kurš pārrāva Ahileja cīpslu, kā rezultātā viņam sezona jau ir noslēgusies.

Kā vēsta ESPN, Mavericks par līdzšinējo Goldensteitas Warriors garo spēlētāju maiņas darījumā pretim devusi šī gada drafta otrās kārtas izvēli, kas iegūta no Jūtas Jazz. Spēlētājs Dalasas komandai varētu pievienoties tuvākajā laikā.

Pēc divām sezonām Sakramento Kings vienībā Kaulijs-Steins starpsezonā panāca divu gadu vienošanos ar Warriors, kas viņam šajā sezonā algā izmaksās 2,17 miljonus ASV dolāru (1,97 miljonus eiro), bet nākamsezon viņš jau saņems par 200 000 ASV dolāru (181 000 eiro) vairāk.

Centra spēlētājs, kurš šosezon nepiedalījās treniņnometnēs un pirmssezonas pārbaudes spēlēs, jo ārstēja kreisās kājas savainojumu, šosezon vidēji spēlē iemetis 7,9 punktus, izcīnījis 6,2 atlēkušās bumbas, 1,5 reizes rezultatīvi piespēlējis un 1,2 reizes bloķējis pretinieku metienus. Viņš šosezon laukumā devies 41 spēlē, no kurām tikai četras nesāka starta pieciniekā.

Lai izbrīvētu vietu sastāvā centra spēlētājam, Mavericks citā maiņas darījumā uz Ohlahomasitijas Thunder aizsūtīja Aizeju Robiju, pretim iegūstot Džastinu Petonu, kurš uzreiz pēc tam tika atlaists.

Izbrīvētā vieta sastāvā un iegūtā brīvība algu griestos, kad komandu pameta Herisons Bērnss, Dalasas klubam ļāva bez problēmām uzņemt Kauliju-Steinu.

Veiktais maiņas darījums izdevīgs bija arī Warriors, kas tādējādi ieguva nepilnus trīs miljonus ASV dolāru algu budžetā, kas komandai ļaus izvairīties no "luksus" nodokļa 5,66 miljonu ASV dolāru (5,1 miljona eiro) apmērā.

Mavericks nākamā spēle paredzēta sestdien pusnaktī pret Jūtas Jazz.

Dalasas komanda ar 28 uzvarām 44 spēlēs Rietumu konferencē ieņem piekto vietu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi