Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Warriors basketbolisti iekšējās nesaskaņas pārvar ar uzvaru pār Hawks

Pēdējo divu gadu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionvienība Goldensteitas Warriors otrdien regulārā čempionāta mačā savā laukumā ar 110:103 (20:23, 29:29, 33:24, 28:27) pārspēja Atlantas Hawks.

Vēl pagājušās spēles laikā pret Losandželosas "Clippers" vienību starp "Warriors" zvaigznēm Kevinu Durantu un Dreimondu Grīnu izcēlās nesaskaņas, jo Grīns pamatlaika beigās pieņēma ne pārāk pareizu lēmumu un kļūdījās, kā rezultātā spēles liktenis tika izšķirts pagarinājumā, kurā NBA čempioni zaudēja.

Starp abiem spēlētājiem pēcāk asas diskusijas turpinājās arī ģērbtuvē, bet otrdienas mačam pret "Hawks" komandu Grīns netika pieteikts. "Warriors" paziņoja, ka basketbolists diskvalificēts uz vienu spēli, jo nodarījis kaitējumu vienībai.

Otrdienas mačā pret "Hawks" rezultatīvākais bija tieši Durants, kurš iemeta 29 punktus, bet Klejs Tompsons pievienoja 24 punktus.

Savukārt Atlantas vienībā ar 22 punktiem atzīmējās Taurīns Prinss.

Tikmēr citā otrdienas mačā pagājušās sezonas vērtīgākais basketbolists Džeimss Hārdens izcēlās ar 22 punktiem un 11 rezultatīvām piespēlēm, bet viņa pārstāvētā Hjūstonas "Rockets" viesos ar 109:99 (27:30, 27:25, 32:21, 23:23) pieveica Denveras "Nuggets".

Vēl "Rockets" sastāvā 21 punktu iemeta Kriss Pols.

Hjūstonas vienība šo sezonu iesāka ļoti pieticīgi, bet pamazām atgūstas, kamēr viena no Rietumu konferences vadošajām komandām "Nuggets" piedzīvojusi jau ceturto zaudējumu pēc kārtas.

Denveras komandā otrdien ar 19 punktiem izcēlās Monte Moriss.

"Rockets" vienībā pašlaik ir neskaidrība ap Karmelo Entonija nākotni, kurš drīzumā klubu varētu atstāt. Viņš otrdienas spēlē nepiedalījās it kā slimības dēļ.

Vēl vienā otrdienas spēlē tikai pie otrās uzvaras sezonā tikusi Klīvlendas "Cavaliers", kas savā laukumā ar 113:89 (38:23, 29:28, 21:18, 25:20) pārspēja Šarlotas "Hornets".

Pēc Lebrona Džeimsa pārcelšanās uz Losandželosas "Lakers" vienību "Cavaliers" kļuvusi par vienu no vājākajām komandām NBA.

Austrumu konferences un visas līgas līderpozīcijā ar 13 uzvarām 14 spēlēs ir Toronto "Raptors", kamēr desmit panākumus 13 cīņās guvusi Milvoki "Bucks". Savukārt Rodiona Kuruca pārstāvētā Bruklinas "Nets" ar sešām uzvarām 14 mačos ir astotā, bet pašlaik savainotā Kristapa Porziņģa pārstāvētā Ņujorkas "Knicks" ar četriem panākumiem 14 cīņās ieņem 12.pozīciju.

Savukārt Rietumu konferencē līderpozīcijā ar 12 uzvarām 15 cīņās ir čempione Goldensteitas "Warriors", kamēr tai ar desmit panākumiem 13 spēlēs seko Portlendas "Trail Blazers". Dāvja Bertāna pārstāvētā Sanantonio "Spurs" 12 spēlēs izcīnījusi septiņas uzvaras, kas tai dod sesto vietu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi