Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Warriors bez Biedriņa sastāvā pārliecinoši pārspēj Trail Blazers basketbolistus

Jau 13 no pēdējiem 15 mačiem un septīto spēli pēc kārtas sestdien izlaida Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienību Goldensteitas Warriors pārstāvošais latviešu centra spēlētājs Andris Biedriņš, bet viņa klubs savā laukumā ar 125:98 (36:31, 29:24, 31:23, 29:20) pārliecinoši uzvarēja Portlendas _Trail Blazers _vienību.

Vairāki Ziemeļamerikas basketbola speciālisti jau paudusī, ka sezonas izskaņā Kalifornijas vienības galvenais treneris Marks Džeksons mačos izmantos vēl šaurāku spēlētāju loku, samazinot Biedriņa iespējas šajā sezonā atgriezties laukumā.

Šī bija Warriors komandas otrā uzvarā pār Trail Blazers vienību sājā sezonā divās aizvadītajās savstarpējās cīņās. Iepriekšējo reizi šajā sezonā abas vienības tikās 1.novemrī, kad Goldensteitas komandas spēlētāji bija pārāki ar 103:97.

Warriors komandas rindās rezultatīvākais ar 39 punktiem un sešām rezultatīvām piespēlēm bija Stīvens Karijs, bet 25 punkti un desmit atlēkušās bumbas Karla Lendrija kontā.

Savukārt Trail Blazers vienībā ar 22 punktiem un desmit atlēkušajām bumbām izcēlās Meierss Leonards.

Jau 14.spēli pēc kārtas sākumsastāvā sāka Warriors komandas pamatcentrs austrālietis Endrjū Boguts, kurš nospēlētajā 21 minūtē un 41 sekundē guva desmit punktus un izcīnīja sešas atlēkušās bumbas. Tikmēr komandas trešais centrs nigērietis Festuss Ezeli nospēlētajās 14 minūtēs un 2 sekundēs tika pie četriem punktiem un četrām atlēkušajām bumbām.

Warriors komanda pēdējās 14 spēlēs izcīnījusi deviņas uzvaras, kas seko periodam, kad 13 mačos vienība tika vien pie trim panākumiem.

Rietumu konferences kopvērtējumā Warriors ar 42 uzvarām 74 mačos saglabā sesto vietu un joprojām atrodas stabilā ceļā uz izslēgšanas spēlēm. Savukārt Trail Blazers komanda ar 33 panākumiem ieņem 11.vietu Rietumu konferencē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi