Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Wizards un Warriors komandās noteikta Covid-19 klātbūtne

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandās Vašingtonas Wizards un Goldensteitas Warriors basketbolistiem noteikta saslimšana ar Covid-19, ziņo NBA.

Zināms, ka "Warriors" rindās ar Covid-19 saslimuši divi spēlētāji, bet "Wizards" komandā viens. Komandas par saslimušajiem ziņoja pēc pirmajiem individuālajiem treniņiem, kuru dēļ tikai nesen Ziemeļamerikā ieradās lērumus basketbolistu.

"Warriors" ģenerālmenedžeris Bobs Maierss norādīja, ka šī iemesla dēļ komanda pirmos grupu treniņus aizvadīs tikai nākamnedēļ.

Tikmēr "Wizards" galvenais treneris Skots Brūkss norādīja, ka saslimšana ar vīrusu noteikta vienam basketbolistam, taču viņa vārds netika atklāts. Šī iemesla dēļ basketbolists ar komandu šonedēļ nevarēs trenēties. 

"Wizards" basketbolists Dāvis Bertāns līdz šim vēl nav ticis pie jaunas darba vīzas, tāpēc latvietis vēl nav ieradies ASV uz pirmajiem treniņiem.

Individuālie treniņi paredzēti līdz sestdienai, bet jau svētdien komandas pulcēsies uz grupu treniņiem, lai 11.decembrī aizvadītu pārbaudes spēles, kas ilgs līdz 19.decembrim.

Otrdien pirmos treniņus aizvadīja arī Rodiona Kuruca pārstāvētā Bruklinas "Nets". Vienības jaunais galvenais treneris Stīvs Nešs norādīja, ka komandas zvaigznes Kairijs Ērvings un Kevins Durents ir atguvušies pēc savainojumiem, taču vēl nav skaidrības, kādu spēles laiku pārbaudes mačos iegūs abas zvaigznes.

Pats Durents iepriekš norādījis, ka jūtas labi un ar Ērvingu kopā trenējies piecas reizes nedēļā. 

NBA noteikumi nosaka, ka spēlētājs, kuram konstatēta saslimšana ar Covid-19, nākamās desmit dienas ir spiests ievērot karantīnu, bet treniņos basketbolists drīkst atgriezties, kad ar 24 stundu starpību nodoti divi negatīvi Covid-19 testi.

Jau ziņots, ka Dalasas "Mavericks" savu pirmo spēli jaunajā sezonā Ziemassvētkos aizvadīs pret čempioni Losandželosas "Lakers". Tikmēr "Nets" pirmā spēle gaidāma pret Bostonas "Celtics".

Iepriekš 13.decembrī "Nets" pārbaudes mačā tiksies ar "Wizards".

Aizvadītās sezonas noslēguma fāze norisinājās "Disney's ESPN Wide World of Sports Complex" telpās Orlando. Sezonas pēdējais mačs notika 11.oktobrī, kad Losandželosas "Lakers" finālsērijā nodrošināja 4-2 uzvaru pār Maiami "Heat".

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi