Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Aizdomās par slepkavības izdarīšanu apcietināts NBA drafta kandidāts Haitauers

Šī gada Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) drafta kandidāts Tešons Haitauers sestdien tika apcietināts aizdomās par slepkavības izdarīšanu, kas veikta šomēnes, vēsta ESPN.

Haitauers šosezon bija Nacionālās koledžu sporta asociācijas (NCAA) vienības Tuleinas Green Waves labākais punktu guvējs, bet viņa karjera, iespējams, noslēgsies vēl īsti nesākusies, jo svētdien uz aizdomu pamata par slepkavību viņu ievietoja Henrijas apgabala cietumā.

Basketbolistu apsūdz par slepkavību, uzbrukumu, kā arī ieroča turēšanu nozieguma laikā.

Neilgi pēc spēlētāja aresta viņa pārstāvētā universitātes komanda pavēstīja, ka basketbolists ir izslēgts no vienības. Viņš Tuleinas universitātes komandai pievienojās pērn, kad pārnāca no Džordžijas universitātes, kurā basketbolistam netika dots gana liels spēles laiks.

Henrijas apgabala policija vēstīja, ka incidents, kurā bija iesaistīts Haitauers, notika 8.aprīlī plkst.11 no rīta pēc vietējā laika. Todien kādā daudzdzīvokļu kompleksā notikusi apšaude, kurā dzīvību zaudēja 24 gadus vecais Devante Entonijs Longs.

Kā vēsta policijas ieraksts sociālajā vietnē Facebook, Haitauers ir viens no sešiem aizdomās turētajiem, pret kuriem noris izmeklēšana slepkavībā. Piecas no šīm personām, tostarp basketbolista brālis Džefrijs, atrodas apcietinājumā, savukārt viens cilvēks vēl nav notverts.

Haitauers šosezon Tuleinas komandā vidēji spēlē izcēlās ar 15,9 punktiem un 4,6 atlēkušajām bumbām. Iepriekšējās divās sezonās Bulldogs komandā viņa rēķinā vien 5,1 punkts un 1,7 atlēkušās bumbas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi