Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Bez Porziņģa palikusī Knicks cieš kārtējo zaudējumu NBA regulārajā turnīrā

Bez latviešu zvaigznes Kristapa Porziņģa palikusī Ņujorkas Knicks komanda svētdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārajā čempionātā cieta ceturto zaudējumu pēc kārtas un 12. pēdējo 13 maču laikā.

Knicks svētdien izbraukumā ar 99:102 (20:32, 26:19, 26:32, 27:19) atzina Sakramento Kings pārākumu, neveiksmi piedzīvojot pašās pamatlaika beigās.

Ņujorkas komandas sastāvā 24 punktus iemeta Tims Hārdevejs juniors, kamēr 14 punktus un 16 atlēkušās bumbas pievienoja Eness Kanters.

Savukārt Kings sastāvā atzīstamu sniegumu nodemonstrēja serbs Bogdans Bogdanovičs, kurš izcēlās ar 22 punktiem.

Teju visu maču vadībā atradās Kings basketbolisti, turklāt viņu pārsvars ceturtās ceturtdaļas sākumā sasniedza gandrīz 20 punktus. Tiesa, Knicks vienība parādīja raksturu un atspēlējās. Pateicoties diviem precīziem Kaila O'Kvina soda metieniem, viesi no Ņujorkas 16,6 sekundes pirms pamatlaika beigām panāca neizšķirtu 99:99.

Pēdējais vārds gan piederēja Kings basketbolistiem, jo 1,6 sekundes līdz finālsignālam trejaci realizēja Skals Labisjērs.

No pēdējiem 33 mačiem Knicks piedzīvojuši 26 zaudējumus un reāli vairs nepretendē uz iekļūšanu izslēgšanas turnīrā.

Jau vēstīts, ka Porziņģis 7.februāra spēlē pret Milvoki Bucks sarāva kreisā ceļgala krusteniskās saites, kas viņu no basketbola atturēs aptuveni uz desmit mēnešiem. Latvietim tika veikta operācija un ir uzsākts rehabilitācijas process. Parasti atlabšana no šādām traumām prasa vismaz pusgadu, bet bieži ieilgst arī aptuveni gada ilgumā.

Kopš Porziņģa traumas Knicks zaudējusi astoņās no deviņām spēlēm.

Citā svētdienas mačā Viktors Oladipo iemeta 33 punktus, bet 20 punktus pievienoja Bojans Bogdanovičs, kamēr viņu pārstāvētā Indiānas Pacers izbraukumā ar 98:95 (30:20, 25:25, 25:20, 18:30) pārspēja Vašingtonas Wizards.

Tikmēr Wizards sastāvā rezultatīvākais ar 22 punktiem bija Bredlijs Bīls.

Vēl vienā cīņā Demars Derozans sameta 19 punktus, bet viņa pārstāvētā Toronto Raptors savu skatītāju priekšā ar 103:98 (26:21, 26:22, 30:26, 21:29) pieveica Šarlotes Hornets.

Savukārt Raptors komandu pārstāvošais lietuvietis Jons Valančūns izcēlās ar 18 punktiem un 13 atlēkušajām bumbām. Viesu rindās rezultatīvākais ar 27 punktiem tikmēr bija Kemba Volkers, tomēr tas neglāba Hornets no zaudējuma.

Austrumu konferencē līderpozīcijā ar 45 uzvarām 62 spēlēs ir Raptors, kam ar 44 panākumiem 64 mačos seko Bostonas Celtics komanda, kamēr 36 uzvaras 62 spēlēs ir Klīvlendas Cavaliers rēķinā.

Tikmēr Knicks vienība ar 24 panākumiem 64 mačos ir 11.vietā, no pirmā astotnieka atpaliekot par deviņu uzvaru tiesu.

Rietumu konferencē un visā līgā līdere ar 49 uzvarām 62 mačos ir Hjūstonas Rockets, kamēr Goldensteitas Warriors iekrājusi 49 panākumus 63 spēlēs.

Tikmēr trešo vietu ieņem Portlendas Trail Blazers, kas tikusi pie 37 uzvarām 63 mačos, bet tikai sesto pozīciju ar 36 panākumiem 63 cīņās ieņem Dāvja Bertāna pārstāvētā Sanatonio Spurs.

Top komentāri

Uigurs
U
Komanda bez Porzee ir demoralizēta...
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nebaidīties izaicinājuma

Sesks: "Pašreizējā situācijā būtu neprātīgi izvirzīt mērķus rezultātu ziņā".

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi