Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Bez Porziņģa palikusī Ņujorka zaudē sestajā spēlē pēc kārtas

Ņujorkas Knicks vienība, kurai ilgstoši būs jāiztiek bez ceļgala traumu guvušās latviešu zvaigznes Kristapa Porziņģa, svētdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē viesos ar rezultātu 113:121 (37:36, 25:32, 22:26, 29:27) zaudēja Indiānas Pacers, šajā mačā ņujorkiešu rindās debitējot aizsargam Emanuelam Mudiejam.

Kā vēstīts, Porziņģis otrdien NBA spēlē sarāva kreisā ceļgala krusteniskās saites, kas viņu no basketbola atturēs uz daudziem mēnešiem. Operācija viņam tiks veikta otrdien un atlabšana no šādām traumām parasti prasa vismaz pusgadu, bet bieži ieilgst arī aptuveni gada ilgumā. Iepriekš izskanējis, ka Porziņģis varētu nespēlēt desmit mēnešus.

Knicks cieta sesto zaudējumu pēc kārtas, vēl vairāk samazinot savas izredzes iekļūt izslēgšanas spēlēs, kamēr Pacers izcīnīja sesto panākumu pēdējos astoņos mačos. Pacers pēdējās 12 mājas spēlēs pret Knicks komandu uzvarējusi 11 reizes.

Ņujorkas komandā šajā mačā debitēja aizsargs Mudiejs, kuru ceturtdien, kad NBA klubi varēja veikt pēdējos darījumus ar spēlētājiem, iemainīja no Denveras Nuggets vienības, šajā maiņā šķiroties no uzbrucēja Daga Makdermota.

Mudiejs laukumā devās no rezervistu soliņa, nospēlējot 29 minūtes, kuru laikā guva 14 punktus un izdarīja desmit rezultatīvas piespēles.

Knicks komandā šajā mačā pa 17 punktiem guva Tims Hārdavejs juniors un Eness Kanters, kurš izcīnīja arī 11 atlēkušās bumbas, bet Porziņģa aizstājējs Maikls Bīzlijs, kurš ieņēmis latvieša vietu Ņujorkas kluba sākumsastāvā, izcēlās ar 16 punktiem un 13 atlēkušajām bumbām. Tāpat pa 14 punktiem pievienoja arī Kortnijs Lī un Kails O'Kvins, bet 12 punktus sameta Franks Nilikinā.

Tikmēr Pacers komandā teicams sniegums bija Viktoram Oladipo, kurš guva 30 punktus, izcīnīja astoņas atlēkušās bumbas, izdarīja deviņas rezultatīvas piespēles un pārtvēra sešas bumbas. Vēl 20 punktus sameta Bojans Bogdanovičs, bet 18 punktus un 11 atlēkušās bumbas pievienoja Tadeuss Jangs.

Knicks komanda spēles sākumā ilgu laiku bija nelielā vadībā, taču otrajā ceturtdaļā Pacers veica izrāvienu 14:2, pēc puslaika esot priekšā ar 68:62, pēc tam trešajā ceturtdaļā pārsvaru palielinot līdz 20 punktiem (90:70). Beigās ņujorkieši starpību samazināja, taču Pacers uzvaru īsti apdraudēt nespēja.

Šajā mačā Pacers basketbolisti izcīnīja 54 atlēkušās bumbas, kas komandai ir labākais rezultāts šajā sezonā.

Knicks vienība zaudēja 13.reizi pēdējos 17 mačos, turpinot attālināties no izslēgšanas turnīra zonas. Ņujorkas vienība ar 23 uzvarām 57 spēlēs Austrumu konferences kopvērtējumā ieņem 11.vietu, kamēr Pacers ar 32 panākumiem 57 mačos ir konferences sestajā pozīcijā.

Nākamo spēli Knicks aizvadīs jau pirmdien, viesojoties pie Filadelfijas 76ers.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi