Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Dairis Bertāns uz Ņūorleānu dosies ceturtdienas vakarā

Latvijas izlases basketbolists Dairis Bertāns uz Ziemeļameriku dosies ceturtdien, aģentūrai LETA atklāja sportista aģents Artūrs Kalnītis.

Jau ziņots, ka 29 gadus vecais Bertāns pagājušajā nedēļā noslēdza līgumu ar Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubu Ņūorleānas Pelicans. Kā iepriekš paziņoja komandas galvenais treneris Elvins Džentrijs, Bertāns komandas rindas papildinās šīs nedēļas laikā.

Pirms došanās uz Ziemeļameriku Bertāns uzkavējies Latvijā, jo bija jāgaida darba vīza.

Kā atklāja basketbolista aģents, Bertāns rītdien dabūs vīzu un vakarā dosies uz Ziemeļameriku.

Bertāns pirms pievienošanās Pelicans komandai nepilnas divas sezonas pārstāvēja Itālijas A sērijas klubu Milānas AX Armani Exchange Olimpia. Iepriekš tika ziņots, ka Itālijas čempione kompensāciju nesaņemšot, bet abas puses vienojušās, ka, atgriežoties Eiropā, viņam būs iespēja atkal pārstāvēt Milānas klubu.

Klubs neatklāj līguma detaļas, bet iepriekš tika vēstīts, ka vienošanās noslēgta uz diviem gadiem. Līgums paredzot sadarbību līdz šīs sezonas beigām un ar kluba iespēju to pagarināt vēl uz vienu gadu.

Pelicans ar 30 uzvarām 66 spēlēs NBA Rietumu konferencē ieņem 12.vietu un vairs reāli necīnās par vietu izslēgšanas turnīrā.

Ņūorleānas vienība nākamo spēli aizvadīs trešdien, kad savā laukumā uzņems Jūtas Jazz, bet piektdien tiks eksaminēta Toronto Raptors. Divas dienas vēlāk Pelicans viesosies pie Atlantas Hawks, bet pēc tam nākamajā otrdienā uzsāks trīs mājas spēļu sēriju.

Šobrīd NBA komandu sastāvos atrodas arī Dāvis Bertāns (Sanantonio Spurs), Rodions Kurucs (Bruklinas Nets) un Kristaps Porziņģis (Dalasas Mavericks). Savulaik planētā spēcīgākajā basketbolā līgā spēlējuši arī Gundars Vētra un Andris Biedriņš.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi