Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Laksai septiņi punkti Skio komandas uzvarā FIBA Eirolīgas spēlē

Latvijas basketboliste Kitija Laksa otrdien guva septiņus punktus Starptautiskās Basketbola federācijas (FIBA) Eirolīgas otrajā ceturtdaļfināla spēlē, viņas pārstāvētajai Skio Famila savā laukumā pieveicot Čehijas klubu Prāgas ZVVZ USK un izlīdzinot rezultātu sērijā - 1-1.

Latvijas izlases bijušā galvenā trenera Georga Dikeulaka vadītā Skio komanda savā laukumā pieveica Prāgas vienību ar 69:56 (18:13, 19:12, 11:14, 21:17).

Laksa spēlē iesaistījās sākuma sastāvā un laukumā pavadīja 26 minūtes un 12 sekundes, kuru laikā realizēja divus no deviņiem divpunktu metieniem un vienu no četriem tālmetieniem. Viņa arī izcīnīja trīs atlēkušās bumbas, reizi rezultatīvi piespēlēja, vienreiz pārķēra bumbu, divas reizes pārkāpa noteikumus un spēli noslēdza ar +/- rādītāju +8 un lietderības koeficientu divi.

"Famila" rindās rezultatīvākā ar 16 punktiem un 14 atlēkušajām bumbām bija Sandrīne Gruda, 12 punkti un deviņas rezultatīvas piespēles tika Džordžijai Sotanai, bet desmit punkti un septiņas atlēkušās bumbas Džesmīnas Kīsas kontā.

Viešņu rindās Brīana Džonsa guva 18 punktus un sakrāja 17 atlēkušās bumbas, kā arī piecas personiskās piezīmes, spēli pabeigdama priekšlaicīgi. 15 punktus un 14 atlēkušās bumbas pievienoja Alisa Tomasa, bet Marija Konde guva 13 punktus, sakrāja desmit atlēkušās bumbas un četras rezultatīvas piespēles.

Mājinieces realizēja septiņus no 16 tālmetieniem, bet viešņas trāpīja tikai vienu no 17 metieniem aiz trīspunktu līnijas.

Izšķirošā trešā spēle par iekļūšanu pusfinālā notiks piektdien Prāgā.

Jau ziņots, ka "TTT Rīga" divās spēlēs viesos piekāpās Stambulas "Fenerbahce", zaudējot sērijā ar 0-2. Pusfinālā pēc divām uzvarām pār Latas BLMA no Francijas jau iekļuvusi arī "Sopron" no Ungārijas.

Trešdien tiksies abas Spānijas komandas - Salamankas "Perfumerias Avenida" un Žironas "Spar". Sērijā ar 1-0 vadībā ir Salamankas vienība.

Par čempionēm pagājušajā sezonā kļuva Jekaterinburgas UGMK, finālā uzvarot Salamankas "Perfumerias Avenida".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi