Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Trešdiena, 17. aprīlis
Rūdolfs, Viviāna, Rūdis

Melnkalnei savainojumu dēļ pret Latviju nevarēs palīdzēt vismaz divi saspēles vadītāji

Latvijas vīriešu basketbola izlases pretiniecei 2019.gada Pasaules kausa kvalifikācijas turnīrā Melnkalnei savainojumu dēļ nevarēs palīdzēt vismaz divi saspēles vadītāji, ziņo portāls Sportklub.rs.

Izlases šonedēļ uzsāka gatavošanos izšķirošajām kvalifikācijas spēlēm. Melnkalne piektdien Kijevā tiksies ar Ukrainu, bet pirmdien savā laukumā uzņems Latviju.

"Lielākās problēmas šobrīd ir saspēles vadītājā pozīcijā. Nikola Ivanovičs un Ogņens Čarapičs ir savainoti un nevarēs palīdzēt komandai. Tāpat traumu guvis Nikola Pavličevičs, kurš nevarēs trenēties 2-3 dienas. Ir tikpat kā skaidrs, ka mēs ar viņu nevaram rēķināties mačā ar Ukrainu," portāls citē Melnkalnes izlases galvenā trenera Zvezdana Mitroviča teikto.

Par Ivanoviča nespēlēšanu tika ziņots jau pagājušajā nedēļā. Viņš šosezon astoņās ULEB Eirolīgas spēlēs vidēji guvis 7,0 punktus, veicis 3,6 rezultatīvas piespēles un izcīnījis 1,9 atlēkušās bumbas.

Vienīgais šobrīd veselais Melnkalnes izlases saspēles vadītājs ir amerikānis Deriks Nīdhems, kurš spēlē Francijas komandā Monaco.

Melnkalnes vīriešu basketbola izlases sastāvā pirms gaidāmajām Pasaules kausa kvalifikācijas spēlēm pret Ukrainu un Latviju iekļauts arī komandas līderis Bojans Dubļevičs.

Ja Latvijas izlase piektdien uzvarēs Spāniju, pret Melnkalni tai ceļazīmes iegūšanai derēs uzvara ar jebkādu pārsvaru. Savukārt, ja latvieši zaudēs spāņiem, bet Melnkalne uzvarēs Ukrainas basketbolistus, Latvijai pret melnkalniešiem būs nepieciešama uzvara ar vismaz desmit punktu pārsvaru.

I grupas kopvērtējumā pēc desmit kārtām līdere ar astoņām uzvarām ir Spānija, bet par vienu panākumu mazāk ir Turcijai. Abas izlases jau ir nodrošinājušas iekļūšanu Pasaules kausa finālturnīrā. Tālāk ar sešām uzvarām seko Melnkalne un Latvija, kamēr Ukrainai ir piecas uzvaras. Savukārt pēdējā, sestā, ar diviem panākumiem ir Eiropas čempione Slovēnija.

Trīs labākās apakšgrupas komandas izcīnīs ceļazīmi uz Pasaules kausa finālturnīru.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi