Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Strēlnieka CSKA šķiras no Beikera un Kufosa

Krievijas basketbola komandu Maskavas CSKA nākamsezon nepārstāvēs Rons Beikers, kurš saspēles vadītāja pozīcijā sastādīja konkurenci Jānim Strēlniekam, kā arī centrs Kosta Kufoss, vēstīts kluba sociālajos tīklos.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka CSKA pēc šīs sezonas, iespējams, pametīs Beikers, kurš savulaik Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) pārstāvēja Ņujorkas "Knicks" un Vašingtonas "Wizards".

Iepriekš izskanējušās baumas trešdien kļuvušas par realitāti, klubam savos sociālajos tīklos paziņojot par Beikera aiziešanu. Basketbolista līgums ar CSKA noslēdzās pēc šīs sezonas.

Beikers Eirolīgas turnīrā vidēji 11,1 minūtē izcēlās ar 2,6 punktiem un 0,9 atlēkušajām bumbām. VTB Vienotajā līgā basketbolists nespēlēja.

"Man bija tas gods šosezon būt daļai no CSKA kluba. Satiku gan lieliskus komandas biedrus, gan profesionālu personālu. Ikviens bija izpalīdzīgs manā pirmajā reizē otrpus okeānam. Jau kopš ierašanās brīža pret mani izturējās laipni, kas man ir ļoti svarīgi. Paldies faniem, CSKA un visai organizācijai," savā paziņojumā teica Beikers.

Tāpat komandu nākamsezon vairs nepārstāvēs centrs Kufoss, kuram šī bija pirmā sezona otrpus okeānam. Iepriekš viņš NBA 11 sezonu laikā pārstāvēja Jūtas "Jazz", Minesotas "Timberwolves", Denveras "Nuggets", Memfisas "Grizzlies" un Sakramento "Kings".

Kufoss šosezon ULEB Eirolīgā 17 spēlēs laukumā vidēji pavadīja deviņas ar pusi minūtes, kuru laikā caurmērā izcēlās ar 3,7 punktiem un 2,8 bumbām zem groziem. Vienotajā līgā viņš vidēji spēlē guva 8,4 punktus un izcīnīja 5,2 atlēkušās bumbas.

Krievijas laikraksts "Sports-Ekspress" maija sākumā ziņoja, ka CSKA pēc šīs sezonas, iespējams, arī atstās Strēlnieks, kuram vēl ir spēkā esošs līgums uz nākamo sezonu. Pats basketbolists šonedēļ sarunā ar Latvijas Televīzijas raidījumu "Sporta studija" noliedza šīs baumas, norādot, ka cilvēkiem vienkārši bijis garlaicīgi, tāpēc palaistas baumas.

Jau aprīlī kluba prezidents Andrejs Vatutins atklāja, ka pandēmijas radīto seku dēļ, komanda šosezon zaudēs aptuveni 5,5 miljonus eiro. Tāpat vairs netiks turpināta sadarbība ar ilggadējo sadarbības partneri aviokompāniju "Aeroflot".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi