Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Valmieras florbolisti negaidīti uzvar Norvēģijas komandu, sasniedzot EuroFloorball pusfinālu pret Betsafe/Ulbroka

Valmieras vīru florbola komanda ceturtdien savā laukumā EuroFloorball kausa izcīņas mačā ar rezultātu 3:1 (1:0, 1:0, 1:1) pārspēja Norvēģijas vienību Oslo Sveiva un nodrošināja vietu pusfinālā, kur spēkosies ar Latvijas čempioni Betsafe/Ulbroka.

Lai iekļūtu turnīra pusfinālā, valmieriešiem bija jāizcīna uzvara pamatlaikā.

Mača rezultātu 12.minūtē atklāja Ivo Balodis, bet spēles vidū Arnijs Kuratņiks dubultoja mājinieku pārsvaru. Tāpat Valmieras tribīnes ar vārtu guvumu iepriecināja Artis Jansons, kurš bija precīzs astoņas minūtes pirms pamatlaika beigām. Līdz pat mača 58.minūtei Agris Rogainis Valmieras vienības vārtos bija nostāvējis "sausā", taču divas minūtes un 22 sekundes pirms finālsvilpes viņam nācās izvilkt bumbiņu no saviem vārtiem.

Par labāko spēlētāju Valmieras komandā tika atzīts trešo vārtu guvējs Jansons.

A apakšgrupas ievadā Valmiera otrdien ar 4:6 zaudēja Krievijas klubu Ņižņijnovgorodas Ņižegorodec, ko trešdien sagrāva Sveiva ar 8:2.

A apakšgrupā visām komandām bija pa vienai uzvarai divās spēlēs, bet pirmo vietu ieguva Sveiva, kam bija labāka gūto un zaudēto vārtu attiecība, Valmiera ieņēma otro vietu, bet Ņižegorodec palika trešā.

LETA jau vēstīja, ka vietu vīru turnīra pusfinālā iepriekš jau garantējusi Latvijas čempione Betsafe/Ulbroka, kas turnīra pirmajā mačā otrdien ar 8:5 pārspēja EuroFloorball Challenge turnīra uzvarētāju Budapeštas Phoenix Fireball no Ungārijas, bet trešdien ar 8:4 uzvarēja Igaunijas labāko vienību Tartu EMU. Ceturtdien EMU izšķirošajā cīņā par pusfinālu ar 7:6 (2:2, 0:0, 4:4, 0:0, 1:0) pēcspēles metienu sērijā pārspēja Phoenix Fireball, un pusfinālā tiksies ar Sveiva vienību.

Kā vēstīts, Latvijas spēcīgākā florbola vienība dāmām Rubene trešdien otrajā mačā ar rezultātu 6:1 (1:0, 2:1, 3:0) pārspēja Polijas vienību Gdaņskas Interplastic Olimpia Osowa, tādējādi uzvarot B apakšgrupā un pusfinālā iegūstot pretī Slovākijas čempioni Pruske.

Top komentāri

Jo kale
J
kāpēc diena pārņēmusi no delfistiem rādīt foto kājas bezgalvas , taču Spridzānes galva mūs priecē jau vairākas nedēļas .
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nebaidīties izaicinājuma

Sesks: "Pašreizējā situācijā būtu neprātīgi izvirzīt mērķus rezultātu ziņā".

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi