Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Beisbola leģenda Ortiss pēc sašaušanas nu jau pametis slimnīcu

Jūnija sākumā sašautais Bostonas Red Sox bijušais beisbolists Davids Ortiss pirmdien pateicās saviem faniem par atbalstu, piebilstot, ka nu jau ir ieradies mājās un atlabšanas periodu pavada kopā ar ģimeni.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka trīskārtējais beisbola Pasaules sērijas čempions un bijusī Bostonas Red Sox zvaigzne Davids Ortiss jūnija sākumā tika sašauts Dominikānas Republikas Santodomingo pilsētas centrā.

"Būt mājās kopā ar savu ģimeni - esmu drošībā un tas ir nenovērtējami," savā Instagram kontā vēstīja bijušais beisbolists. "Tikai žēl, ka es vēl nevaru pilnvērtīgi ēst."

Pēc notikušās apšaudes Ortisam nekavējoties tika veikta operācija, pēc kuras viņš tika nogādāts Bostonā, kur viņam veica vēl vienu operāciju. Pārcietis divas operācijas un medicīnisko aprūpi, Ortiss aizvadītajā nedēļā devās mājup.

Izmeklēšana šajā lietā aizvien vēl noris, tomēr Dominikānas Republikas varasiestādes vēstīja, ka Ortiss tika sašauts kļūdas dēļ.

Tikmēr pats Ortiss nesen publicēja paziņojumu, kurā viņš pateicās savai bijušajai komandai Red Sox, kas atbalstījusi sportistu ar privātās lidmašīnas nodrošināšanu lidojumā uz Bostonu. Tāpat viņš pateicās ar faniem, kas atbalstījuši viņu, sakot, ka drīzumā viņš būs pie pilnas veselības.

Ortiss Amerikas beisbola līgā (MLB) aizvadīja 20 sezonas, kuru laikā desmit reizes tika izvēlēts dalība Visu zvaigžņu spēlei. Pirmos piecus gadus viņš nospēlēja Minesotas Twins rindās, bet 2003.gadā Ortiss kļuva par Red Sox spēlētāju. Savukārt karjeru viņš noslēdza pirms trim gadiem.

Dominikānis karjeras laikā nospēlēja 2408 spēles, kurās izcēlās ar 541 "homerun" jeb spēja raidīt bumbiņu pāri laukuma robežām. 2004.gadā viņš palīdzēja Bostonas vienībai izcīnīt pirmo Pasaules sērijas titulu 86 gadu laikā, un togad Ortisu arī atzina par MLB vērtīgāko spēlētāju.

Ar Red Sox MLB turnīrā viņš triumfēja arī 2007. un 2013.gadā.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi