Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +4 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Cīkstone Skujiņa nolēmusi beigt sportistes karjeru

Viena no Latvijas vadošajām cīkstonēm Laura Skujiņa Latvijas Radio atklāja, ka nolēmusi likt punktu sportistes karjerai.

Lēmumu Skujiņa pieņēma ilgstoša sprandas savainojuma dēļ. Turpinājumā viņa plāno palīdzēt sportam attīstīties, darbojoties Latvijas Cīņas federācijas labā. Sākotnēji viņa gan bija cerējusi piedalīties 2020.gada Tokijas olimpiskajās spēlēs, tomēr pēc veselības pārbaudēm tika nolemts beigt karjeru.

"Ilgstošas problēmas ar sprandu - man tas jau ir daudzus gadus," sarunā ar mediju teica 31 gadu vecā Skujiņa. Cīkstone atklāja, ka jau pēc 2014.gada Latvijas Olimpiskās vienības ārsti esot viņu brīdinājuši. "Pēc Eiropas čempionāta 2014.gadā viņi teica, ka ilgi es nepavilkšu ar tādu sprandu. Šogad pēc pasaules čempionāta veicu atkārtotu magnētisko rezonansi, pēc kuras rezultātiem bija skaidrs, ka bez operācijas nedrīkst [turpināt]."

Latvijas cīkstone neslēpa, ka bija iespēja veikt operāciju Vācijā, tomēr atjaunošanās process būtu pārāk ilgs, tādēļ tika pieņemts lēmums beigt karjeru.

Lai gan sportiste sacensībās vairs neplāno startē, pilnībā no cīņas sporta viņa neatvadās. "Audzināšu jaunos sportistus un cīnīšos par to, lai cīņas sports Latvijā kļūtu atpazīstamāks."

Skujiņa iepriekš tikusi pie panākumiem Eiropas čempionātos U-18 un U-20 vecuma grupās, tomēr viņas karjeras augstākais punkts bija tieši 2014.gadā, kad viņa prata Eiropas un pasaules čempionātos iegūt bronzas godalgas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi