Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +5 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Hernandeza tuvinieki šokēti par kādreizējās futbola zvaigznes veikto pašnāvību

Kādreizējās Nacionālās amerikāņu futbola līgas (NFL) zvaigznes Ārona Hernandesa tuvinieki pauduši šoku par sportista veikto pašnāvību.

Jau ziņojām, ka 27 gadus vecais Hernandess cietumā veica pašnāvību, pakarot sevi savas kameras palagā, šonedēļ paziņoja varasiestādes.

Sportista advokāts Hosē Bajess atklāja, ka no viņa klienta puses neesot bijušas nekādas indikācijas par iespējamu pašnāvības veikšanu, turklāt Hernandess esot izrādījis entuziasmu cerībā tikt pie otrās iespējas. "Visi, kuri viņu mīlēja, ir ar salauztu sirdi un noskaņoti noskaidrot patiesību, kas noveda pie Ārona nāves."

Tikmēr šoku par Hernandesa pašnāvību izteica arī viņa brālēns Rendijs Garsija.

"Tas nešķiet loģiski," pauda Garsija. "Viņš bija pirmais no mūsu ģimenes, kurš savā karjerā tik tālu tika."

Varasiestādes vēl nav noskaidrojušas, kāpēc Hernandess izdarījis pašnāvību, neizslēdzot viņa iesaistīšanos nesaskaņās ar citiem cietumniekiem un iespējamu dalību bandās. Tiesa, tik un tā netika uzskatīts, ka sportists varētu izdarīt pašnāvību, ziņo ABC News.

Amerikāņu futbolists aiz restēm atradās jau kopš 2013.gada jūnija, kad pie viņa mājām tika atrasts nošauts 27 gadus vecais komandas biedrs Odins Loids, kurš satikās ar Hernandesa līgavas māsu.

2014.gada maijā pret Hernandesu izvirzīja apsūdzības vēl divu slepkavību lietā, bet pagājušajā nedēļā viņš tika attaisnots, taču viņam tik un tā bija jāizcieš mūža ieslodzījums par Loida slepkavību. To Hernandess esot izdarījis, lai neparādītos ziņas par abām slepkavību lietām, kurās viņš tika attaisnots.

Hernandess tika uzskatīts par NFL uzlecošo zvaigzni un viņam ar Jaunanglijas Patriots komandu bija noslēgts kontrakts aptuveni 40 miljonu dolāru (toreiz 29,5 miljonu eiro) vērtībā

Tiesa, jau koledžas laikā Hernandess vairākkārt iekūlās nepatikšanās, jo nespēja iziet narkotiku pārbaudi un iesaistījās kautiņā bārā. Viņa vārds tiek saistīts arī ar kādas apšaudes lietu.

Februārī tieši Patriots izcīnīja Super Bowl, bet ceturtdien komanda viesojās pie ASV prezidenta Donalda Trampa.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi