Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Melbārža četrinieku ekipāžai piektā vieta pēc Pasaules kausa posma pirmā brauciena

Latvijas sportista Oskara Melbārža pilotētā četrinieku ekipāža ieņem piekto vietu pēc Pasaules kausa izcīņas ceturtā posma bobslejā, kas risinās Vinterbergas trasē Vācijā, pirmā brauciena.

Melbārdis komandā ar stūmējiem Daumantu Dreiškenu, Intaru Dambi un Arvi Vilkasti pirmajā braucienā trasi veica 55,23 sekundēs, kas bija par 0,22 sekundēm lēnāk nekā līdera Maksimiljana Arnta četrinieks.

Samērā spēcīgā sniegā notiekošajās sacensībās otrais pēc pirmā brauciena ir krieva Aleksandra Zubkova četrinieks, kas līderim zaudē 0,01 sekundi, bet 0,16 sekundes no Arnta atpaliek Beāta Hefti ekipāža no Šveices.

Otro reizi sportisti trasē dosies plkst.12.30 pēc Latvijas laika. Tos tiešraidē būs iespējams vērot Latvijas Televīzijas (LTV) 7.kanālā.

Jau ziņots, ka sestdien notikušajās divnieku sacensībās Melbārdis duetā ar stūmēju Daumantu Dreiškenu ierindojās septītajā vietā, kaut pēc pirmā brauciena atradās vien 13.pozīcijā.

Kā ziņots, uz pirmajiem trijiem posmiem, kas risinājās Ziemeļamerikā, no Latvijas bija devusies tikai pilota Melbārža ekipāža. Viņam līdzi bija trīs stūmēji - Dreiškens, Intars Dambis un Arvis Vilkaste.

Arī ceturtajā posmā startē tikai viena Latvijas ekipāža, bet pilota Uģa Žaļima pievienošanās komandai gaidāma nākamajā posmā.

Pasaules kausa kopvērtējumā četriniekos pēc trim posmiem līderis ar maksimāli iespējamajiem 675 punktiem ir Zubkovs, kurš pagājušajā sezonā kļuva par Pasaules kausa ieguvēju četrinieku konkurencē, bet Melbārdis ar 456 punktiem ieņem desmito vietu.

Kā ziņots, starpsezonā traumas dēļ karjeru beidzis otrs Latvijas labākais pilots Edgars Maskalāns, bet jaunie piloti Oskars Ķibermanis un Žaļims jauno sezonu sāk ar Eiropas kausa posmiem.

Šosezon Pasaules kausā ieplānoti deviņi posmi, bet pasaules čempionāts tiks aizvadīts Sanktmoricas trasē.

Kā ziņots, aizvadītajā sezonā Latvijas sportisti vissekmīgāk startēja pasaules čempionātā četriniekiem, Maskalāna ekipāžai izcīnot sesto vietu. Savukārt Pasaules kausa kopvērtējumā četriniekiem Melbārža ekipāža bija piektā, bet Maskalāna - sestā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi