Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Tramps: Mums jāatgriež sports. Esmu noguris skatīties 14 gadus vecas beisbola spēles

ASV prezidents Donalds Tramps trešdien veiks pārrunas ar vairākām profesionālā sporta amatpersonām, lai rastu veidus, kā atsākt jau mēnesi apturēto sezonu vadošajās sporta līgās, vēsta portāls Eurohoops.

"Runāsim ar vairāku industriju līderiem, lai meklētu veidus, kā "iedarbināt" to, ko pirms pandēmijas sākuma saucām par labāko ekonomiku pasaulē," pauda Tramps. "Mums jāatgriež sports. Esmu noguris skatīties 14 gadus vecas beisbola spēles."

Tramps trešdien telefonkonferencē veiks pārrunas ar vairāku profesionālo līgu vadītājiem. Jau pagājušajā nedēļā Tramps veica sarunas ar profesionālo līgu vadītājiem.

Tiek ziņots, ka Tramps sezonu profesionālajās līgās centīsies atdzīvināt ar padomnieku komitejas palīdzību. Tās sastāvā iekļauti Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komisārs Edams Silvers, Dalasas Mavericks īpašnieks Marks Kjūbans, Nacionālās futbola līgas (NFL) komisārs Rodžers Gūdels, Beisbola augstākās līgas (MLB) komisārs Robs Manfreds, Nacionālās hokeja līgas (NHL) komisārs Gerijs Betmens, NFL komandas Jaunanglijas Patriots īpašnieks Roberts Krafts un Dalasas Cowboys īpašnieks Džerijs Džounss.

Tāpat komisijā iekļauti Jauktās cīņu mākslas čempionāta (UFC) prezidents Dena Vaits, Profesionālās restlinga organizācijas (WWE) izpilddirektors Vinss Makmahons, Profesionālas golferu asociācijas (PGA) komisārs Džejs Monehens, Dāmu profesionālā golfa asociācijas (LPGA) komisāre Mišela Vana, ASV Tenisa asociācijas (USTA) valdes loceklis Patriks Gelbraits, ASV augstākās futbola līgas (MLS) komisārs Dons Gārbers un NASCAR sacīkšu izpilddirektore Lesa Kenedija.

Top komentāri

Idiots ir idiots!
I
It kā kāds to būtu pie tā televizora piesējis, kur tās 14 gadus vecās spēles rāda! Lai skatās pērnā gada spēles un nemaun!
jānis
j
Pareizi, un trakomājas palātās nodrošināt lielformāta televizoru...
edvins
e
Tad izmeklē un sodi sākumā vīrusa ražotājus. Tad izstrādā vīrusa nogalinātāja vakcīnas un tad tev būs lemts neskatīties vecos seriālus! Cita ceļa nav! Citiem amerikāņiem ir citas problēmas - kā nenomirt no vīrusa. Atklājās, kas, kuram ir svarīgāks!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi