Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Otrdiena, 7. maijs
Henrijs, Jete, Henriete, Enriko

Vienīgā Latvijas sieviešu burāšanas komanda piedalās prestižākajā Baltijas reģiona regatē

No 13. līdz 20.jūlijam norisināsies Igaunijas atklātais jūras burāšanas čempionāts jeb Muhu Vain regate. Muhu Vain regate ir lielākās un prestižākās burāšanas sacensības Baltijas reģionā, un jau otro gadu regatē piedalīsies vienīgā Latvijas Sieviešu burāšanas komanda ar jahtu RA, informēja komandas kapteine Ieva Kaļķe.

Muhu Vain regate norisināsies jau 56 reizi un tajā jau savu dalību ir pieteikušas 111 jahtas no Igaunijas, Lietuvas, Somijas, Krievijas un Latvijas. Latviju šogad regatē pārstāvēs četras jahtas: RA, Belatrix, Guru un Arabella.

Regates dalībnieku reģistrācija un atklāšanas cermonija norisināsies 14.jūlijā Hāpsalas jahtklubā.  Pirmais starts paredzēts 14. Jūlijā no Hāpsalas uz Helterma. Nākamajās dienās regates maršruts turpināsies uz Kuivatsu, Pērnavu un regates finišs būs Romasārē. Regates dalībnieku apbalvošana paredzēta 20.jūlijā , Romasāres jahtklubā.

Sieviešu burāšanas komanda ar jahtu RA pagājušajā sezonā piedalījās Muhu Vain regatē un guva neatsveramu pieredzi.

Komandas mērķis ir popularizēt burāšanu kā aktīvu, izglītojošu, dažādām sabiedrības un vecuma grupām pieejamu sporta vai atpūtas veidu, kā arī nest Latvijas vārdu pasaulē.

Šogad komanda strādāja pie tehnikas un uzlaboja komandas sadarbību. Gatavojoties Muhu Vain regatei, komanda startēja Latvijas jūras burāšanas čempionātā un ieguva 6.vietu. „Cīņa bija spraiga un komanda ir vērā ņemami uzlabojusi savus rezultātus. Igaunijā šogad startēsim LAT LYS grupā, kurā būs līdzvērtīgāka konkurence”, pastāstīja komandas kapteine Ieva Kaļķe

Sacensību norise vienmēr ir azartisks un aizraujošs process, Tādēļ jahtas RA komanda aicina visus interesentus sekot līdzi regates norisei regate mājas lapā http://www.muhuvain.ee.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Noslēdzies tradicionālais Stipro Skrējiens

Veiksmīgi noslēdzoties Latvijā lielākajam tautas izturības un piedzīvojumu pasākumam Optibet Stipro Skrējiens, kas pēc ilgāka pārtraukuma atkal notika Ķegumā, atpūtas un sporta kompleksā Zelt...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi