Laika ziņas
Šodien
Sniegs
Rīgā 0 °C
Sniegs
Otrdiena, 23. aprīlis
Jurģis, Juris, Georgs

Atalanta pārtrauc Lazio 21 nezaudētas spēles sēriju; Juventus attālinās

Romas Lazio futbolisti trešdien cieta zaudējumu Itālijas A sērijas 27.kārtas spēlē, attālinoties no turnīra līderes Turīnas Juventus.

Romas komanda izbraukumā ar 2:3 (2:1) piekāpās Bergāmo "Atalanta" futbolistiem, kuri pārtrauca "Lazio" 21 nezaudētas spēles rekordu.

"Lazio" 1:0 panāca jau piektajā minūtē, kad "Atalanta" aizsargs Martens de Rūns raidīja bumbu savos vārtos. Sešas minūtes vēlāk Sergejs Milinkovičs-Savičs ar izcilu tālsitienu dubultoja viesu pārsvaru, bet 38.minūtē Robins Gosins pēc piespēles no labās malas, sitot ar galvu, vienus vārtus atguva.

Mača 66.minūtē Ruslans Maļinovskis ar spēcīgu sitienu ārpus soda laukuma robežām izlīdzināja rezultātu, bet desmit minūtes pirms pamatlaika beigām Hosē Palomino pēc stūra sitiena nodrošināja mājiniekiem vadību.

"Pēdējās sezonās bieži maču pirmajās minūtēs mums trūkst koncentrēšanās, un "Lazio" kļūdas nepiedod," pēc mača teica "Atalanta" kapteinis Alehandro Gomess. "Taču vienmēr varam atspēlēties. Iespējams, ilgāk noturējāmies svaigi. Pašam gan beigās bija krampji, bet vajadzēja upurēties komandas vārdā."

Citā spēlē Milānas "Inter" mājās nospēlēja 3:3 (2:1) ar "Sassuolo", attālinoties no izredzēm iegūt čempiontitulu.

Ceturtajā minūtē viesus vadībā izvirzīja Frančesko Kaputo, bet puslaika beigās "Inter" pārņēma vadību. Vispirms 11 metru soda sitienu realizēja Romelu Lukaku, bet 45.minūtē Kristiano Biragi panāca 2:1. 

Pavisam dramatiskas "San Siro" stadionā izvērtās mača beigas. Vispirms 81.minūtē Domeniko Berardi ar "pendeli" izlīdzināja rezultātu, bet piecas minūtes vēlāk Iglesias Borha Valero atjaunoja "Inter" komandai vadību. Tiesa, pamatlaika priekšpēdējā minūtē Džandžakomo Manjāni palika nepieskatīts pie milāniešu vārtu līnijas, itālim izraujot neizšķirtu 3:3.

Vēl no vadošajām komandām "AS Roma" mājās ar 2:1 (0:1) uzveica "Sampdoria". 

Viesi vadībā nonāca, pateicoties Manolo Gabiadini 11.minūtē gūtajiem vārtiem. Otrajā puslaikā mājiniekiem divreiz izcēlās Edins Džeko, kurš piecas minūtes pirms pamatlaika beigām guva uzvaras vārtus.

Jau ziņots, ka čempionāta līdere Turīnas "Juventus" šajā kārtā viesos ar 2:0 (2:0) pārspēja "Bologna" komandu. Turīniešiem ar gūtiem vārtiem izcēlās Krištianu Ronaldu un Paulo Dibala.

Vēl no augšgala komandām Itālijas kausa ieguvēja "Napoli" viesos ar 2:0 (1:0) uzveica "Verona" komandu. Neapoles vienībā vārtus guva Arkadjušs Miliks un Irvings Losano.

Pēc 27 kārtām A sērijas kopvērtējumā līderpozīciju ieņem "Juventus", kas iekrājusi 66 punktus. Tālāk ar 62 punktiem seko "Lazio", trešo vietu ar 58 punktiem ieņem Milānas "Inter", bet pirmo četrinieku ar 54 punktiem noslēdz "Atalanta". Stabilā piektajā pozīcijā ar 48 punktiem atrodama "AS Roma".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Daugaviņš: Kluba sezonas beigas bija vilšanās

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Kaspars Daugaviņš pirmdien sarunā ar žurnālistiem sacīja, ka sezonas izskaņa klubā bija liela vilšanās, jo neizdevās izcīnīt čempionu titulu.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi