Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Inter ar skaistiem vārtiem nepietiek, lai iekļūtu Itālijas kausa finālā

Itālijas A sērijas futbola klubs Milānas Inter sestdien kausa izcīņas otrajā pusfināla spēlē ar skaistiem vārtiem vadību ieguva jau pašā dueļa sākumā, tomēr ar to nepietika, lai svinētu uzvaru, kā rezultātā sapnis par finālu palika nepiepildīts.

Milānas "Inter" viesos spēlēja neizšķirti 1:1 (1:1) ar "Napoli". Pirmajā mačā Neapoles futbolisti viesos uzvarēja ar 1:0, divu spēļu summā svinot uzvaru ar 2-1.

Vadības grožus jau mača pašā ievadā pārņēma viesi. Trešajā minūtē "Inter" ieguva iespēju izpildīt stūra sitienu, ko paveikt devās Kristiāns Eriksens. Dānis pārsteidza visus, jo 1:0 izdevās panākt ar centrējumu no soda stūra izspēles vietas. Neviens no spēlētājiem soda laukumā nespēja aizsniegties līdz bumbai, bet vārtsargs neatrada atbilstošu pozīciju.

"Inter" līdz spēles 30.minūtei jau sešas reizes izdarīja sitienu vārtu virzienā, bet tikai divas reizes bumba lidoja vārtu rāmī. Otrais sitiens varēja pārvērsties jau par 0:2, taču Dāvids Ospina atvairīja Romelu Lukaku sitienu ar galvu. Spēles 40.minūtē Antonio Kandreva pēc partnera piespēles soda laukumā nonāca labā sitiena pozīcijā, taču sitienu atvairīja vārtsargs. Īsi pēc tam praksē tika realizēts teiciens - "neiesit tu, iesit tev".

Pēc nerealizētās stūra sitiena iespējas Ospina ar tālu piespēli ievadīja ātro pretuzbrukumu, bet Lorenso Insinje gar soda laukuma līniju piespēlēja Drīsam Mertensam, kurš bija nekļūdīgs (1:1).

Spēles 77.minūtē Eriksens vadībā atkal varēja izvirzīt Milānas klubu, taču Ospina atvairīja labajā vārtu pusē lidojošo bumbu. Nepilnas četras minūtes vēlāk četri "Inter" spēlētāji soda laukumā veica lielisku saspēli, taču Viktora Mozesa sitiens no aptuveni trim metriem bija pagalam neprecīzs.

Mača galotnē "Inter" izmisīgi centās atspēlēties, taču "Napoli" lielas kļūdas aizsardzībā nepieļāva, liedzot milāniešiem ceļu uz Itālijas kausa finālu.

Mertensam šie bija 123.vārti "Napoli" rindās, ieskaitot sniegumu visos turnīros. Viņš sestdien kļuva par visu laiku labāko Neapoles kluba bombardieri.

Finālā "Inter" tiksies ar Turīnas "Juventus", kas piektdien pusfināla atbildes spēlē savā laukumā cīnījās neizšķirti 0:0 ar "AC Milan". Pirmā spēle Milānā noslēdzās ar rezultātu 1:1, tādējādi turīnieši nākamajā kārtā iekļuva, pateicoties izbraukumā gūtajiem vārtiem.

Kausa fināls paredzēts trešdien, bet A sērijas futbola čempionāts atsāksies nākamajā nedēļas nogalē. 

Pērn par Itālijas kausa uzvarētāju tika kronēta Romas "Lazio", kas šogad ceturtdaļfinālā piekāpās "Napoli". Šajā turnīrā visvairāk trofeju izcīnījusi "Juventus" (13).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi