Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Liepāja izrauj dramatisku uzvaru pār Spartaku virslīgas līderu mačā

Pateicoties diviem Kristapa Grebja vārtiem noslēdzošajās piecās minūtēs, svētdien SynotTip Latvijas futbola virslīgas līderu duelī valsts čempione Liepāja savā laukumā ar rezultātu 4:3 (1:2) izrāva uzvaru pār Jūrmalas Spartaku.

Līdz ar to Liepāja spēja samazināt kopvērtējuma līderu Spartaka pārsvaru līdz diviem punktiem.

Rezultātu liepājnieki atklāja jau trešajā minūtē, kad pēc standartsituācijas izcēlās Vladimirs Kamešs, bet puslaika pēdējās 15 minūtēs Spartaks pārņēma iniciatīvu un iesita divus vārtus - vispirms pēc stūra sitiena atzīmējās moldāvs Konstantīns Bogdans, bet vēl nedaudz vēlāk pēc Vladislava Kozlova centrējuma ar galvu izcēlās Ričards Korzāns.

Arī otrajā puslaikā Liepāja iesita jau trešajā minūtē, kad pēc tāla auta iemetiena Kaspars Gorkšs ar galvu pāradresēja bumbu vārtu priekšā un horvāts Marko Brtans iesita savus pirmos vārtus virslīgā, bet rezultāts kļuva 2:2.

Vadību Spartaks atguva 74.minūtē, kad savus devītos vārtus virslīgā šosezon iesita Jevgēņijs Kazačoks, tomēr Liepāja nepadevās un savu zvaigžņu stundu piedzīvoja Grebis - vispirms 86.minūtē viņš pēc standartsituācijas ar galvu panāca 3:3, bet trīs minūtes vēlāk pēc vēl viena centrējuma izrāva uzvaru.

Spēles izskaņā laukumā izcēlās arī asumi un tiesnesis Aleksandrs Anufrijevs parādīja trīs sarkanās kartītes, laukumu atstājot Spartaka futbolistiem Bogdanam un Somijā dzimušajam afgānim Moštagam Jagubi, kā arī liepājniekam Kamešam.

Līdz ar to Spartaks nespēja izcīnīt sesto uzvaru virslīgā pēc kārtas.

LETA jau vēstīja, ka vēl vienā spēlē svētdien Ventspils komanda ar rezultātu 2:1 (1:0) izbraukumā apspēlēja Riga vienību.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

RFS futbolisti spraigā derbijā pārspēj Riga komandu

Pašreizējā Latvijas čempione RFS sestdien Tonybet futbola virslīgas pirmā apļa pēdējās, devītās kārtas mačā viesos ar rezultātu 2:1 (1:0) uzveica vicečempioni Riga un pēc uzvaras pār tiešo konkuren...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi