Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Apstiprina Tjagu Silvas un Kavani aiziešanu no PSG

Parīzes Saint-Germain veterānu duets Tjagu Silva un Edinsons Kavani nepaliks Francijas čempionē pēc viņu līguma beigām, sestdien vienības sporta direktors Leonardu ir apstiprinājis intervijā laikrakstam Le Journal du Dimanche. Sportistu līgumi beigsies šī mēneša beigās.

Jau ziņots, ka 27 gadus vecā Argentīnas valstsvienības un Milānas "Inter" spēlētāja Mauro Ikardi pieņemšana darbā, maija beigās noslēdzot ar viņu līgumu uz četriem gadiem, varētu nozīmēt kluba vēsturē labākā vārtu guvēja 33 gadus vecā Urugvajas uzbrucēja Edinsona Kavani aiziešanu no Parīzes komandas.

Tāpat ziņots, ka jūnija sākumā vietējie plašsaziņas līdzekļi vēstīja, ka pēc 35 gadus vecā Brazīlijas izlases spēlētāja "Saint-Germain" kapteiņa Silvas astoņām sezonām kopā ar klubu Leonardu esot informējis, ka jauns līgums ar viņu pēc "Saint-Germain" kampaņas beigām Čempionu līgā netiks noslēgts.

Šobrīd informāciju klubs ir apstiprinājis oficiāli.

"Jā, mēs tuvojamies beigām," intervijā laikrakstam "Le Journal du Dimanche" sacīja Leonardu. "Tas ir bijis ļoti grūts lēmums. Tie ir spēlētāji, kuri ir atstājuši pēdas kluba vēsturē, un jūs domājat, vai jums vajadzētu kopā pavadīt mazliet vairāk laika, vai arī vislabāk izvairīties no vēl viena gada pavadīšanas kopā."

"Mums bija jāpieņem pareizais lēmums arī ekonomiskajā un nākamās spēlētāju paaudzes ziņā," saka Leonardu.

Silva ieradās Parīzē no "AC Milan" vienības 2012.gadā. Viņa līguma termiņš beidzas šī mēneša beigās tāpat kā Kavani.

Savukārt Kavani 2013.gadā pievienojās "Saint-Germain" no "Napoli" par 64 miljoniem eiro, un viņš ir kļuvis par kluba visu laiku labāko vārtu guvēju ar 200 vārtiem.

Kataras īpašniekiem piederošā kluba finansiālo stāvokli ir krietni iedragājis lēmums koronovīrusa pandēmijas dēļ pārtraukt "Ligue 1" sezonu priekšlaicīgi, neaizvadot desmit maču kārtas.

Parīzieši gan tika pasludināti par čempioniem trešo gadu pēc kārtas, bet tiek lēsts, ka klubs zaudēs vairāk nekā 200 miljonus eiro, palielinot nepieciešamību samazināt milzīgo algu rēķinu.

"Varbūt mēs pieļaujam kļūdu, es nezinu, nekad nav ideāls brīdis," piebilda brazīlietis Leonardu, kurš tomēr cer pagarināt abu spēlētāju līgumus, lai ļautu viņiem piedalīties pēdējos pārtrauktās Čempionu līgas mačos.

"Ideja ir tāda, ka viņi paliek pie mums līdz augusta beigām, bet kā mēs to darīsim, vēl nav skaidrs," plāno sporta direktors.

Parīzes klubs ir ticis līdz Eiropas elites klubu sacensību, kuras paredzēts pabeigt augustā, ceturtdaļfinālam.

"Saint-Germain" šovasar jāspēlē arī Francijas kausa fināls pret "Saint-Etienne" un jāaizvada Līgas kausa spēle pret Lionas "Olympique".

Tiek lēsts, ka vēl vairāki "Saint-Germain" spēlētāji, kuriem šovasar beidzas līgums, tostarp aizsargi Tomā Menjē un Leivans Kurzava, kā arī uzbrucējs Eriks Maksims Šupo-Motings arī plāno pamest klubu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi