Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +5 °C
Viegls lietus
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Čempioni Liepājas futbolisti pamanās zaudēt punktus arī pret RFS

Pagājušās sezonas čempione "Liepāja" piektdien "SynotTip" Latvijas futbola virslīgas čempionāta mačā izbraukumā nospēlēja neizšķirti 1:1 (1:0) ar RFS komandu, uzvaru izlaižot pašās mača beigās.

Šī mača rezultātu jau otrajā minūtē atklāja liepājnieku leģionārs no Horvātijas Marko Brtans, taču turpinājumā Liepājas futbolistiem, par spīti piederošajai iniciatīvai, neizdevās gūt vēl vienus vārtus.

Tā vietā "Liepājas" futbolisti saņēma bumbu savos vārtos, jo pamatlaika noslēdzošajā minūtē neizšķirtu panāca gruzīns Giorgijs Diakvnišvili.

"Liepājas" futbolisti vasaras pāreju periodā papildināja sastāvu ar pieredzējušo Latvijas izlases aizsargu Kasparu Gorkšu, kā arī vēl diviem horvātu aizsargiem Dino Kluku un Dario Tomiču. Tomēr jaunizveidotais sastāvs nav atradis saskaņu aizsardzībā, turklāt pirms nedēļas liepājnieki ar 2:3 savā laukumā sensacionāli zaudēja "Metta"/Latvijas Universitāte futbolistiem. Savukārt RFS iepriekšējā kārtā ar 0:1 pretinieku laukumā piekāpās "Riga" vienībai.

Pirmajā aplī uzvaru ar 1:0 svinēja RFS futbolisti, bet otrajā aplī liepājnieki revanšējās ar 3:1.

Piektdien Rīgas Hanzas vidusskolas futbola laukumā savā starpā tiekas arī virslīgas līdere Jūrmalas "Spartaks" un mājiniece "Metta"/LU.

"Spartaka" futbolisti šosezon 17 spēlēs cietuši tikai trīs zaudējumus, turklāt divus no tiem jūrmalniekiem sarūpēja Grebis. Tikmēr "studenti" šogad tikuši jau pie 18 punktiem, kas ir par sešiem vairāk nekā iepriekšējā sezonā kopā. Tiesa, veiksmīgākais sniegums patlaban tomēr neļauj atrasties augstāk par septīto vietu.

Šajā spēlē "Metta"/LU komandai nevarēs palīdzēt vienības līderis Ģirts Kalniņš, kurš iepriekšējā mačā guva savus simtos vārtus virslīgā, bet nopelnīja ceturto dzelteno kartīti sezonā, tādējādi saņēma vienas spēles diskvalifikāciju. Savukārt "Spartaka" rindās varēs atgriezties Moštags Jagubi, kurš izcietis trīs spēļu diskvalifikāciju.

Abās savstarpējās šīs sezonas spēles uzvaras svinējuši "Spartaka" futbolisti. Pirmajā aplī "Metta"/LU tika pieveikta ar 1:0, bet otrajā aplī izcīnīts panākums ar 4:1.

Sestdien 19.kārtas ietvaros kopvērtējuma trijnieku kārojošā "Jelgava" savā laukumā uzņems "Ventspili", bet pastarīte "Daugavpils" savu skatītāju priekšā cīnīsies ar "Riga" komandu.

Virslīgas kopvērtējumā "Spartakam" ir 38 punkti 17 mačos, par pieciem punktiem apsteidzot ventspilniekus, bet par astoņiem - valsts čempionus no "Liepājas".

Par trim punktiem atpaliek "Jelgava", kam viena spēle rezervē, RFS ar 23 punktiem ir piektā, bet tai ar 20 punktiem seko "Riga". Tikmēr septīto vietu ar 18 punktiem ieņem "Metta"/LU, bet turnīra tabulu ar pieciem punktiem noslēdz "Daugavpils".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi