Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Otrdiena, 23. aprīlis
Jurģis, Juris, Georgs

Ibrahimovičs ar diviem vārtiem palīdz AC Milan gūt uzvaru viesos

AC Milan otrdien izbraukumā 35.kārtas spēlē ar divu Zlatana Ibrahimoviča gūto vārtu palīdzību vairākumā svinēja uzvaru Itālijas A sērijas futbola čempionāta spēlē, paceļoties uz piekto vietu turnīra tabulā.

"Sassuolo" svā laukumā zaudēja "AC Milan". ar 1:2 (1:2).

Ibrahimovičs rezultātu atklāja 19.minūtē. Viņš bija manīgākais uz vārtsarga laukuma līnijas, bumbu vārtos raidot kritienā ar galvu pēc teicama Hakana Čalhanoglu centrējuma.

Uzvaras vārtus 38 gadus vecais spēlētājs guva pirmā puslaika kompensācijas laika otrajā minūtē, kad pēc vēl viens teicamas Čalhanoglu piespēles no laukuma dziļuma izskrēja viens pret vienu ar vārtsargu Andreu Konsilji un apspēlēja viņu.

Ibrahimovičs, kurš 2011.gadā palīdzēja Milānas vienībai iegūt tās pēdējo Itālijas čempiona titulu, pirmo reizi astoņu gadu laikā guva vairāk nekā vienus vārtus A sērijas spēlē.

42.minūtē gan Frančesko Kaputo ar 11 metru soda sitienu izlīdzināja rezultātu, gūstot savus 19.vārtus šosezon.

Tomēr otro puslaiku "Sassuolo" nācās spēlēt mazākumā. Pēc Mehdi Burabias klupiena kājās Antem Rebičam pirmā puslaika kompensācijas laika septītajā minūtē marokānis tika noraidīts no laukuma.

32.minūtē, Milānas komandas kapteinim Alesio Romanjoli atstājot laukumu, kapteiņa apsēju pārņēma tikai 21 gadu vecais vārtsargs Džanluidži Donnarumma, spēlētājam kluba vārtos stājoties savā 200.spēlē.

Stefano Pioli vadītā Milānas vienība pagarināja savu nezaudēto spēļu sēriju līdz deviņām. Kopš atgriešanās futbola laukumos pēc koronavīrusa izraisītās pauzes milānieši nav zaudējuši, izcīnot septīto uzvaru deviņās spēlēs līgas sacensībās un spēlējot neizšķirti Itālijas kausa pusfinālā ar Turīnas "Juventus".

Savukārt devītajā spēlē aprāvās Sasuolo futbolistu nezaudēto maču sērija. 

Jau ziņots, ka kārtas pirmajā spēlē otrdien "Atalanta", pateicoties Luisa Muriela vārtiem, ar 1:0 (0:0) pieveica turnīra vidusdaļas vienību "Bologna" un atguva otro vietu turnīra tabulā.

Trešdien notiks sešas spēles,kārtējos mačus aizvadot arī Milānas "Inter", "AS Roma" un "Napoli".

A sērijas līderei Turīnas "Juventus" 34 cīņās ir 80 punkti, otro vietu tagad ar 74 punktiem 35 cīņās ieņem Bergamo "Atalanta", bet Milānas "Inter" ir par diviem punktiem mazāk. 69 punkti ir Romas "Lazio", "AC Milan" ar 59 punktiem 35 dueļos ieņem piekto vietu, "AS Roma" ir 58 punkti, bet 56 punkti cīņā par pēdējo vietu Eiropas kausos guvušas ir "Napoli", kura šobrīd atrodas aiz strīpas.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Daugaviņš: Kluba sezonas beigas bija vilšanās

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Kaspars Daugaviņš pirmdien sarunā ar žurnālistiem sacīja, ka sezonas izskaņa klubā bija liela vilšanās, jo neizdevās izcīnīt čempionu titulu.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi