Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Ibrahimovičs ieradies Milānā un drīzumā varētu pievienoties komandai

Zviedrijas futbolists Zlatans Ibrahimovičs ceturtdien ielidoja Milānā, lai īsi pēc tam veiktu medicīniskās pārbaudes pirms pievienošanās Itālijas A sērijas vienībai AC Milan.

Jau ziņots, ka Ibrahimovičs AC Milan aizvadīs sezonas otro pusi, noslēdzot ar savu bijušo komandu līgumu līdz 2019./20.gada sezonas beigām.

"Svarīgākais ir tas, ka esmu šeit. Jūtos laimīgs," kluba mājaslapā publicētajā video saka futbolists. "Vienmēr esmu teicis, ka šeit ir manas mājas. Karjeras laikā esmu spēlējis arī citās komandās, bet tagad esmu šeit, kas arī ir pats svarīgākais. Vēlos kluba faniem atkal likt lēkt kājās."

Laba snieguma gadījumā Ibrahimovičam ir iespēja līgumu arī pagarināt. Spēlētāja oficiālā prezentēšana kluba atbalstītājiem paredzēta piektdien, pēc kuras viņš kļūs par pilnvērtīgu Itālijas kluba futbolistu.

Ibrahimovičs AC Milan komandā spēlēja arī no 2010. līdz 2012.gadam, palīdzot vienībai izcīnīt savu pēdējo titulu. Futbolists 61 spēlē izcēlās ar 42 vārtiem.

Iepriekšējās divas sezonas zviedru futbolists pavadīja ASV augstākās futbola līgas (MLS) klubā Losandželosas Galaxy. Šajā laikā viņš aizvadīja 52 spēles, tajās izceļoties ar 56 vārtu guvumiem. Galaxy vienībai viņš pievienojās pērnā gada martā.

Pirms došanās uz Ziemeļameriku viņš pārstāvēja Anglijas premjerlīgas klubu Mančestras United. 2016./2017. gada sezonā viņš bija pārliecinoši labākais Mančestras komandas vārtu guvējs, taču tās izskaņā gūts smags ceļgala savainojums lika viņam izlaist 2017./2018. gada sezonas sākumu.

Tiesa, Mančestras komanda tik un tā pagarināja līgumu ar Ibrahimoviču līdz 2017./2018.gada sezonas beigām. Savā pēdējā sezonā United rindās Zviedrijas izlases uzbrucējs aizvadīja tikai septiņas spēles un guva vienus vārtus.

Savas karjeras laikā Ibrahimovičs spēlējis arī Malmo (Zviedrija), Amsterdamas Ajax (Nīderlande), Turīnas Juventus, Milānas Inter, (abas - Itālija), Barcelona (Spānija) un Parīzes Saint-Germain (Francija) komandās.

Ar 62 vārtiem 116 spēlēs Ibrahimovičs ir Zviedrijas izlases valstsvienības visu laiku rezultatīvākais futbolists. Pēc 2016.gada Eiropas čempionāta viņš lika punktu karjerai izlasē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi