Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Līdervienībām Juventus un Inter panākumi Itālijas A sērijas čempionāta mačos

Itālijas A sērijas futbola čempionātā svētdien uzvaras izcīnīja kopvērtējuma līderi Turīnas Juventus un Milānas Inter futbolisti.

Pašreizējie valsts čempioni Juventus izbraukumā ar 1:0 (0:0) pārspēja vienu no turnīra vājākajām komandām Palermo. Vienīgos vārtus Turīnas kluba labā mača 50.minūtē guva šveicietis Štefans Lihšteiners, kuram tas bija otrais precīzais sitiens šajā sezonā Itālijas čempionāta spēlēs. Jāizceļ, ka Palermo futbolisti šajā spēle veica tikai vienu sitienu vārtu rāmī, kas gan nebija precīzs. Turīnas klubam šī bija jau piektā uzvara pēdējos sešos mačos.

Citā spēlē Milānas Inter futbolisti ar 2:1 (2:0) savā laukumā uzvarēja Napoli komandu. Abus vārtus Inter vienība guva jau pirmajā puslaikā, kad precīzi bija kolumbietis Fredijs Gvarins un argentīnietis Djego Milito. Vienīgo reizi Napoli rindās mača otrajā puslaikā izcēlās Urugvajas futbolists Edisons Kavani.

Zīmīgi, ka pēdējo piecu sezonu laikā Napoli komanda, cīnoties pret turnīra piecām nomināli labākajām komandām, nav spējusi uzvarēt jau 25 cīņās pēc kārtas.

Itālijas čempionāta kopvērtējumā Juventus futbolisti ar 16 spēlēs iegūtiem 38 punktiem ir pirmajā vietā, bet par četriem punktiem mazāk iekrājusi Inter komanda. Pirmo trijnieku ar 33 punktiem noslēdz Napoli vienība.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi