Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +3 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Ronaldu divi vārti palīdz desmit vīru Juventus izcīnīt punktu pret AS Roma

Portugāļu zvaigzne Krištianu Ronaldu svētdien Itālijas A sērijas spēlē guva divus vārtus un palīdzēja desmit vīru sastāvā palikušajai Turīnas Juventus izcīnīt punktu pret AS Roma.

"Juventus" viesos spēlēja neizšķirti 2:2 (1:2) ar "AS Roma".

Pirmie divi vārti šajā duelī tika gūti no 11 metru soda sitiena atzīmes. 31.minūtē mājiniekus vadībā izvirzīja Žordans Veretū, bet 43.minūtē izlīdzinājumu panāca Ronaldu. Vēl pirms došanās atpūtā, "AS Roma" trīs uzbrucēji steidzās pretuzbrukumā pret vienu "Juventus" aizsargu. Veretū iepretim vārtiem saņēma bumbu un vēlreiz vadībā izvirzīja mājiniekus.

Spēles 62.minūtē viesi palika desmit vīru sastāvā, jo Adrjēns Rabjo "ieslīdēja" kājās pretspēlētājam un nopelnīja otro dzelteno kartīti spēlē. Tas gan septiņas minūtes vēlāk neliedza Ronaldu gūt otros vārtus. Uzbrucējs soda laukumā bija pārākais "otrajā stāvā".

"Ejam cauri sarežģītam procesam, tomēr ieguvām svarīgu punktu," pēc panākuma teica Ronaldu. "Esam tikai sezonas sākumā, un komandai ir jauns treneris. Spēlētāji strādā ar labu pašatdevi, un nākotnes kontekstā manī mīt pārliecība."

Ronaldu arī atklāja, ka jaunā trenera Andrea Pirlo darbu vērtēt vēl ir pāragri, taču treniņi noris ar smaidu uz lūpām.

Citā spēlē "AC Milan" viesos ar 2:0 (1:0) uzvarēja "Crotone".

Pirmā puslaika kompensācijas laika otrajā minūtē viesus vadībā izvirzīja Frenks Kesijs, bet Brahims Diazs izcēlās 50.minūtē.

Milānas komandai šajā duelī palīdzēt nevarēja slavenais Zlatans Ibrahimovičs, kuram pirms četrām dienām tika noteikta saslimšana ar Covid-19.

Tikmēr "Napoli" mājās ar 6:0 (1:0) sagrāva "Genoa".

Pirmos un vienīgos vārtus pirmajā puslaikā iesita Irvings Lozano, bet atlikušajās 45 minūtēs Lozano, Pjotrs Zieļinskis, Drīss Mertens, Elifs Elmas un Mateo Politano iesita vēl pa vienam "golam".

Pēc divām spēļu kārtām pa sešiem punktiem iekrājušas "Napoli", "AC Milan" un "Verona", bet tālāk ar četriem seko "Sassuolo" un "Juventus", kamēr Bergamo "Atalanta" ar trim punktiem noslēdz vadošo sešinieku. Trīs punkti ir arī piecām citām komandām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi