Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +9 °C
Viegls lietus
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Sūlšērs pie Mančestras United stūres debitē ar pārliecinošu uzvaru

Norvēģu speciālists Ūle Gunnars Sūlšērs sestdien ar pārliecinošu uzvaru debitēja pie Anglijas premjerlīgas granda Mančestras United stūres.

Mančestras futbolisti viesos ar rezultātu 5:1 (3:1) pārspēja Kārdifas City vienību.

Salīdzinot ar iepriekšējo maču, kurā pie stūres bija portugālis Žuzē Mourinju, Šūlsērs sākumsastāvā veica četras izmaiņas, starta vienpadsmitniekā atgriežoties arī franču pussargam Polam Pogbā.

Tieši Pogbā nopelnīja soda sitienu uz mājinieku vārtiem, ar tālu sitienu trešajā minūtē spēles rezultātu atklājot Markusam Rešfordam. Tāpat francūzis atzīmējās ar rezultatīvu piespēli 29.minūtē, kad spānis Anders Errera ar tālšāvienu panāca jau 2:0.

Pēc strīdīgi piešķirta 11 metru soda sitiena spānis Viktors Kamarasa 38.minūtē ar "pendeli" vienus vārtus atguva, taču trīs minūtes vēlāk francūzis Antonī Marsiāls pēc lieliskas United saspēles atjaunoja divu vārtu pārsvaru.

Otrajā puslaikā, spēles 57.minūtē, paša nopelnīto 11 metru soda sitienu realizēja Džese Lingārds. Viņš pamatlaika pēdējā minūtē guva vēl vienus vārtus, pēc nonākšanas uzbrukuma smailē pieliekot punktu United uzvarai - 5:1.

Pēc pieticīgiem rezultātiem šonedēļ no Mančestras United galvenā trenera amata tika atlaists Mourinju, bet par viņa vietas izpildītāju vismaz līdz sezonas beigām nozīmēts kluba leģenda Sūlšērs, kurš pirms tam par treneri strādājis Anglijā un Norvēģijā.

Kā vēstīts, Liverpool piektdien izcīnīja uzvaru 18.kārtas pirmajā spēlē, tādējādi Ziemassvētkus sagaidīs turnīra līderpozīcijā.

Liverpūles futbolisti viesos ar 2:0 (1:0) pārspēja Vulverhemptonas Wanderers.

Mača rezultāts tika atklāts 18.minūtē, kad aptuveni no astoņiem metriem precīzi sita Liverpool ēģiptiešu uzbrucējs Mohameds Salāhs. Otro reizi mājinieki kapitulēja 68.minūtē, kad pēc Salāha piespēles un apmēram tā paša punkta precīzs bija nīderlandiešu aizsargs Virdžils van Deiks.

Turpretī negaidītu zaudējumu cieta Liverpūles vienības tuvākā sekotāja Mančestras City, kas mājās ar 2:3 (1:2) piekāpās Londonas Crystal Palace futbolistiem.

Mača rezultātu 27.minūtē atklāja City vācu pussargs Ilkajs Gindoans, bet viesi astoņu minūšu laikā izvirzījās vadībā precīzi sitot ganietim Džefrijam Šlupam un Endrosam Taunsendam. Otrā puslaika sestajā minūtē Londonas komandas serbu pussargs Luka Milivojevičs realizēja 11 metru soda sitienu, bet deviņas minūtes pirms pamatlaika beigām mājiniekiem izcēlās beļģis Kevins de Brujne, kurš gan neglāba savu vienību no zaudējuma.

Tāpat neveiksmi cieta Londonas Chelsea, kas mājās ar 0:1 (0:0) piekāpās Lesteras City komandai, kuras labā vārtus guva Džeimijs Vārdijs.

Tikmēr uz uzvaru takas atgriezusies Londonas Arsenal komanda, kas mājās ar 3:1 (1:0) guva virsroku pār Burnley futbolistiem.

Arsenal rindās divus vārtus guva Gabonas futbolists Pjērs Emeriks Obamejangs, bet vienu reizi precīzs bija nigērietis Alekss Ivobi.

Premjerlīgas kopvērtējuma līderpozīcijā ar 48 punktiem 18 spēlēs ir Liverpool, kam ar 44 punktiem seko Mančestras City. Trešā ar 39 punktiem 17 cīņās ir Totenhemas Hotspur, kam ar 37 punktiem 18 dueļos seko Londonas pilsētas komandas Chelsea un Arsenal.

Tikmēr Mančestras United iekrājusi 29 punktus, kas tai dod sesto vietu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi