Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Capitals hokejisti sagādā Penguins piekto zaudējumu pēc kārtas

Pašreizējā Stenlija kausa trofejas īpašniece Vašingtonas Capitals trešdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta mačā savā laukumā ar rezultātu 2:1 (0:1, 1:0, 1:0) pārspēja Pitsburgas Penguins.

"Penguins" vienībai šis bija piektais zaudējums pēc kārtas.

Lai arī Sidnijs Krosbijs pirmajā trešdaļā izvirzīja "Penguins" komandu vadībā, otrajā periodā Aleksandrs Ovečkins panāca neizšķirtu, bet uzvaru mājiniekiem tikai vienu minūti un 14 sekundes pirms pamatlaika beigām nodrošināja Tīdžejs Ošī.

Zīmīgi, ka Ošī vārtus guva vien savā otrajā maiņā pēc atgriešanās no ģērbtuvēm, jo trešā perioda sākumā pret viņu rupju spēka paņēmienu veica Jevgēņijs Malkins, kurš pēc tam saņēma disciplinārsodu. Savukārt "Capitals" uzbrucējs tika aizsūtīts uz ģērbtuvēm, lai viņam pārbaudītu, vai gadījumā nav gūts smadzeņu satricinājums.

Pēcāk Ošī atgriezās laukumā un guva "Capitals" komandas uzvaras vārtus.

Tikmēr citā trešdienas mačā Koltons Saisons otro reizi karjerā izcēlās ar trim gūtiem vārtiem jeb "hat-trick" un palīdzēja viņa pārstāvētajai NHL līderei Nešvilas "Predators" izbraukumā ar 4:1 (2:0, 1:1, 1:0) pārspēt Kolorādo "Avalanche".

Zīmīgi, ka šajā mačā "Avalanche" vienībai tiesneši pēc videoatkārtojuma noskatīšanās neieskaitīja divus vārtu guvumus.

Tikmēr "hat-trick" autors Saisons šosezon iepriekš 14 spēlēs bija guvis tikai vienus vārtus, bet īpaši veiksmīgi mači viņam bijuši tieši pret "Avalanche" - astoņi vārti desmit regulārā čempionāta cīņās.

Vēl vienā spēlē trešdien četru uzvaru sērija pārtrūka Kalgari "Flames" hokejistiem, kas viesos ar 2:3 (1:2, 0:0, 1:1) piekāpās Anaheimas "Ducks".

NHL Austrumu konferences līderpozīcijā ar 23 punktiem 15 spēlēs ir Tampabejas "Lightning", kamēr trīs punktus zaudē Toronto "Maple Leafs". Savukārt latviešu uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres" ar 16 punktiem 15 mačos ieņem astoto pozīciju.

Tikmēr Rietumu konferences un visas līgas līderpozīcijā ar 24 punktiem 15 spēlēs ir Nešvilas "Predators", par piecu punktu tiesu apsteidzot Sanhosē "Sharks" un Kalgari "Flames".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi