Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Predators un Lightning zaudē, NHL līderpozīcijā atgriežas Bufalo

Zaudējumus Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta mačos otrdien piedzīvoja starp turnīra līderēm esošās Nešvilas Predators un Tampabejas Lightning.

Predators savā laukumā ar 2:3 (1:1, 1:1, 0:1) piekāpās Kolorādo Avalanche hokejistiem.

Uzvarētājiem divas ripas iemeta Neitans Makinons, kas palīdzēja Avalanche vienībai pret Predators pārtraukt 11 zaudējumu sēriju. Denveras komanda uzvaru pret šo pretinieku nebija guvusi kopš 2016.gada marta.

"Pēdējā laikā Nešvilā neesam uzvarējuši pārāk bieži. Dažādu iemeslu dēļ pret Predators mums vienmēr klājies grūti. Tā ir tiešām laba komanda," pēc panākuma pauda Makinons.

Avalanche vienība pie punktiem tikusi jau astoņās spēlēs pēc kārtas, turklāt pašlaik tai ir piecu uzvaru sērija.

Tikmēr zaudējumu piedzīvoja arī Lightning, kas savu skatītāju priekšā ar rezultātu 1:3 (0:0, 1:1, 0:2) atzina Anaheimas Ducks pārākumu, tādējādi pārtraucot trīs uzvaru sēriju.

Uzvaru Ducks komandai trešajā trešdaļā nodrošināja Niks Ričijs un Kārters Rounijs, kuri guva vārtus ar 48 sekunžu intervālu. Savukārt Ducks vārtsargs Raiens Millers atvairīja 34 sāncenšu metienus.

Savukārt pie punktiem jau piektajā spēlē pēc kārtas tikusi šosezon nepārliecinoši spēlējošā Pitsburgas Penguins, kas viesos ar rezultātu 4:3 (1:1, 1:2, 2:0) pārspēja Vinipegas Jets.

Noslēdzošajā trešdaļā Penguins atspēlējās no vienu vārtu deficīta, kad pa vārtiem guva Dereks Grānts un Zeks Estons-Rīze.

Vēl vienā otrdienas mačā astoņus vārtus iemeta Vegasas Golden Knights, kas izbraukumā ar 8:3 (3:0, 3:2, 2:1) apspēlēja Čikāgas Blackhawks. Lasvegasas komanda līdz šim vēl ne reizi savā divus gadus ilgajā pastāvēšanas vēsturē vienas spēles laikā nebija iemetusi astoņus vārtus.

Uzvarētājiem pa diviem vārtiem un vienai rezultatīvai piespēlei guva Šī Teodors un Kodijs Īkins.

Jau ziņots, ka NHL kopvērtējuma vadībā atgriezusies latviešu uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo Sabres, kas otrdien savā laukumā ar 3:2 (0:0, 1:0, 1:2, 1:0) pagarinājumā pārspēja Sanhosē Sharks.

Girgensons šajā spēlē atgriezās Sabres sastāvā, turklāt Bufalo vienība izcīnīja desmito uzvaru pēc kārtas, atkārtojot kluba rekordu.

Austrumu konferencē un visas līgas vadībā ar 36 punktiem 25 mačos atrodas Sabres, kas par punktu apsteidz Lightning, kamēr trešā ar 34 punktiem ir Toronto Maple Leafs.

Tikmēr Rietumu konferences līderpozīcijā ar 35 punktiem 25 mačos ir Predators, kas par trīs punktiem apsteidz Avalanche hokejistus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi