Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Anaheimas Ducks piedzīvo jau 11.zaudējumu pēc kārtas

Jau 11.zaudējumu pēc kārtas Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta cīņās svētdien piedzīvoja Anaheimas Ducks.

"Ducks" hokejisti svētdien izbraukumā ar rezultātu 3:4 (2:1, 1:1, 0:1, 0:1) pagarinājumā atzina Vinipegas "Jets" pārākumu.

Uzvaru viesiem vien 11 sekundes pirms pagarinājuma beigām nodrošināja Braiens Litls. "Ducks" vienība šī mača laikā bija vadībā arī ar 2:0 un 3:2, bet pārsvaru tā arī nenosargāja.

"Ducks" komanda pie uzvaras nav tikusi jau teju mēnesi - tās iepriekšējais panākums bija 17.decembrī pret Pitsburgas "Penguins". 11 zaudējumu sērija ir garākā Anaheimas kluba vēsturē kopš dibināšanas 1993.gadā.

Tikmēr pie negaidītas uzvaras svētdien tika Ņujorkas "Islanders", kas savā laukumā ar rezultātu 5:1 (3:0, 1:1, 1:0) pārspēja NHL līderi Tampabejas "Lightning".

Jau pirmo piecu minūšu laikā Ņujorkas vienība guva trīs vārtus, kas arī ielika pamatus drošai uzvarai. "Lightning" vienībai pēdējo 12 maču laikā šis gan bija tikai otrais zaudējums.

Uzvarētāju rindās ar 38 atvairītiem metieniem izcēlās vārtsargs Tomass Greiss, kamēr pa vārtiem un rezultatīvai piespēlei pievienoja Kels Klaterbaks un Keisijs Siziks.

Citviet Kolumbusas "Blue Jackets" vārtos atgriezās krievs Sergejs Bobrovskis, kura pārstāvētā komanda savā laukumā ar 7:5 (2:2, 3:1, 2:2) uzvarēja Ņujorkas "Rangers".

Bobrovskis šajā spēlē atvairīja 22 no 27 metieniem, bet ceturtdienas maču pret Nešvilas "Predators" viņš izlaida, jo bija pārkāpis "Blue Jackets" iekšējās kārtības noteikumus, kamēr sestdien pret Vašingtonas "Capitals" hokejists palika rezervē. Pastāv liela varbūtība, ka līdz februāra beigām krievu vārtsargs varētu tikt aizmainīts.

Tikmēr piekto uzvaru pēc kārtas svētdien guva Kalgari "Flames", kas savu skatītāju priekšā ar 7:1 (2:0, 2:1, 3:0) sagrāva Arizonas "Coyotes". Uzvarētāju rindās savā 800.spēlē ar diviem vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli atzīmējās Marks Džordano.

Austrumu konferences un visas līgas vadībā ar 72 punktiem 46 mačos atrodas Tampabejas "Lightning", kam ar 59 punktiem 44 cīņās seko Stenlija kaua čempione Vašingtonas "Capitals". Savukārt devītā ar 52 punktiem 45 cīņās ir latviešu uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres".

Savukārt 15.vietā starp 16 vienībām ar 39 punktiem 46 mačos ir Otavas "Senators", ko pārstāv latviešu uzbrucējs Rūdolfs Balcers.

Tikmēr Rietumu konferences līderpozīcijā ar 64 punktiem 47 cīņās ir Kalgari "Flames", bet 61 punktu guvusi Sanhosē "Sharks".

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi